Anasayfa > Oyun Haberleri > Riot Games, League of Legends MMO Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Riot Games, League of Legends MMO Oyunu Üzerinde Çalışıyor

League of Legends MMO projesi üzerinde çalıştıklarının mesajını veren Riot Games yetkilileri oyuncuları heyecanlandırdı. Detaylar haberimizde.

Adını League of Legends ile birlikte tüm dünyaya duyurmasının ardından farklı projeler ile de oyuncuların karşısına çıkan Riot Games son olarak VALORANT ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başarmıştı. Planları arasında farklı tarzlarda daha pek çok oyun çıkartmak bulunan Riot Games görünüşe göre bunlar arasına MMO türünü de dahil etmiş durumda. Riot Games‘in yetkili isimlerinden Greg Street‘in Twitter üzerinden bir takipçisine verdiği yanıt da bunu kanıtlar nitelikte.


Riot Games içerisinde League of Legends evrenini genişletmeye yardımcı olduğunu söyleyen Street ayrıca “yeni işim, birçoğunuzun ve Riot’tan da birçok kişinin istediği büyük (bazıları devasa diyebilir) oyunun projesini başlatmak” ifadelerini kullandı. Bir takipçisinin bu projenin bir MMO olup olmadığını sorması üzerine ise Street ”bu bir MMO” cevabını verdi. Daha önce de League of Legends evrenini farklı türler ile genişletmek niyetinde olduklarını açıklamış olan Riot Games‘in böylece bu evrende geçecek bir MMO oyunu üzerinde çalıştığı da tescillenmiş oldu.

Elimizde henüz oyunun detayları hakkında hiç bir bilgi bulunmuyor. Projenin henüz çok erken bir safhada olduğunu da düşünürsek yakın zamanda büyük detaylar elde edebilme ihtimalimiz oldukça az görünse de League of Legends evreninde geçecek bir MMORPG fikri çoğu kişiyi heyecanlandırmış durumda.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir