Anasayfa > Oyun Haberleri > Rocket League Ücretsiz Olduğunda PS Plus Üyeliği İstemeyecek!

Rocket League Ücretsiz Olduğunda PS Plus Üyeliği İstemeyecek!

 Yakın zamanda ücretsiz olacak  popüler araba futbolu oyunu Rocket League’in ücretsiz halinin çevrimiçi özellikleri hakkında sorulan sorulara cevap verildi. PS Plus ve Nintendo Switch Online gibi üyelikler ile bağlantısı hakkında bilgiler verildi. Detaylar haberimizde.

Rocket League Ücretsiz Oluyor; İşte Tüm Detaylar!

Kaliforniya merkezli video oyun geliştirici şirketi Psyonix tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler araba futbolu oyunu Rocket League’in geçtğimiz Temmuz ayında aldığımız haber bağlamında ücretsiz olacağını öğrenmiştik. Oyun hala ücretsiz olmadı ancak yakın zamanda ücretsiz olması bekleniyor. Bu süreç içerisinde PlayStation ve Nintendo Switch kullanıcıları çevrimiçi özellikleri kullanmak için PS Plus ve Nintendo Online üyelikleri hakkında bilgi almak istiyordu. Psyonix, sorulara bir blog yazısında cevap verdi. Rocket League PS Plus ve Nintendo Online üyeliklerini isteyecek mi?

Rocket League PS Plus ve Nintendo Online Üyeliği İstemeyecek!

Rocket League’nin resmi web sitesinde yayınlanan blog yazısına göre Rocket League’in çevrimiçi özelliklerini kullanmak için  PlayStation için PS Plus; Nintendo Switch için Nintendo Online üyelikleri istenmeyecek. Normal şartlar altında oyunlarda çevrimiçi özelliklere bu üyelikler olmadan erişim mümkün değildi ancak Rocket League’in ücretsiz halinde bu üyeliklere ihtiyaç duyulmayacak.

Rocket League Ne Zaman Ücretsiz Oluyor?

Rocket League’in ücretsiz olacağı tarih henüz resmi olarak verilmedi ancak oyunun Eylül ayı içerisinde gelecek yeni güncelleme ile ücretsiz olması bekleniyor.  Ayrıca oyun Steam’den kalkacak ve PC için Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak oynanabilecek.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir