Anasayfa > Oyun Haberleri > Rockstar Games Çalışanları Evden Çalışmaya Başlıyor

Rockstar Games Çalışanları Evden Çalışmaya Başlıyor

Rockstar Games, Twitter üzerinden paylaştığı bir gönderiyle çalışanlarının işlerine evlerinden devam edeceklerini takipçilerine duyurdu.

COVID-19 salgını sebebiyle firmalardan gelen radikal kararlar yüksek bir hızla artmaya devam ediyor. Bu seferki önlem ise Rockstar Games cephesinden gelmiş durumda. GTA serisinin yaratıcısı olan firma, Twitter üzerinden aşağıdaki açıklamayı yaparak evden çalışma politikasının uygulanacağını takipçilerine duyurdu.

“Rockstar Games olarak COVID-19’un muhtemel etkisini azaltma amacıyla dünya çapındaki ofislerimiz ve stüdyolarımızda evden çalışma ilkesini uyguluyoruz. Önemli ölçüde araştırma ve dünyanın dört bir yanındaki ekiplerimizle istişare sonucunda geçen hafta her yere uzaktan çalışma çözümleri sunmaya başladık, ve takımlarımızın minimum ölçüde sorun yaşayarak işlerine devam etmesi için çok sağlam bir sistem oturttuğumuza inanıyoruz.

Online oyunlarımız her zamanki gibi işlemeye devam edecek, ve destek ekiplerimiz oyuncular için hâlâ ulaşılabilir olacak. Çalışanlarımızın ve ailelerinin sağlığı ve güvenliği en önemli önceliğimiz, ve durum evrildikçe hareketlerimizi de ona göre değiştirmeye devam edeceğiz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkürler, size ve ailelerinize bu zor zamanda sağlık diliyoruz.”

Rockstar’ın bu gönderisinin yorumları ise GTA 6 isteği ile dolmuş durumda. Dünyanın dört bir yanından birçok oyuncu uzun zamandır beklenen GTA 6’nın duyurulması için ısrar ediyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir