Anasayfa > Oyun Haberleri > Rolling Rumble: Pinball Severlere Ucuz 2020 Versiyonu

Rolling Rumble: Pinball Severlere Ucuz 2020 Versiyonu

Rolling Rumble, Steam’de oyunseverlerin beğenisine sunuldu. Oyunun, eski atari salonu oyunlarına meraklı olanların ilgisini çekeceği kesin.

Eskiden zamanını atari salonlarında öldürenler ya da eski atari salonları ne kadar güzelmiş diye iç geçirenler buraya! Çünkü aranan kan bulundu. Pinball ve türevi oyunlara gönül verenler, bu yeni bağımsız yapımı bağılarına basacaklar. Yapımcı ve dağıtıcı stüdyo Biggness Business ilk oyunlarında bize nostalji yaratıyor, ama nostaljide kalmıyor. Eski arcade oyunları, yeni oyuncuların beğenilerine ve alışkanlıklarına nasıl uyarlanır diye sormuş ve akıllıca bir cevap vermeyi başarmışlar.

Bloodborne Bağımsız Bir Geliştirici Tarafından 16 Bit Olarak Yeniden Tasarlandı

Öncelikle, oyun multiplayer, yani arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Arkadaşı bağımsız oyun oynamak istemeyenler için, oyunda online ve offline botlar da bulunuyor. %40 çıkış indirimiyle 3.72 lira gibi bir fiyattan satılan oyun, arkadaş grubu için de satın alınabilecek fiyatta.

Rolling Rumble, topumuzu (yani oyuncumuzu) kişiselleştirebiliyoruz. Ondan sonrası, vurmaca, kırmaca, trollemece ve kankalarla Pinball PVP’sine vurmaca. Stüdyo, 2020 teknolojisine sadece 3D ve grafik yönünden yaklaşmak yerine, şu ara çok online FPS oyunlarının oldukça popüler olduğu gerçeğini de görmezden gelmemiş ve akıllıca bir hamle yapmış.

Ayrıca oyun, Steam’de level kasmak isteyenler için de uygun. Oyunun başarımları var. Bunun yanında skorunuz Steam’de global olarak kaydediliyor ve kimin topu daha iyi aksiyona girmiş diye karşılaştırma yapılabiliyor.

Oyunun olumsuz tarafları ise şu anda harita seçiminin oldukça sınırlı olması. Ancak stüdyo, gelecek güncellemelerle bu sorunun giderileceğini belirtmiş.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir