Anasayfa > Oyun Haberleri > Ronin: Two Souls Erken Erişim Tarihi Belli Oldu

Ronin: Two Souls Erken Erişim Tarihi Belli Oldu

Son dönemin dikkat çekici yerli yapımları arasında bulunan Ronin: Two Souls için erken erişim tarihi açıklandı. Detaylar haberimizde.

İki kişilik küçük bir ekip olan M11 Studios tarafından geliştirilen Ronin: Two Souls oyuncuları kurgusal bir dünya içerisinde Japonya’nın küçük bir adasına davet ediyor. Kenji isimli ana karakterimizin samuray olma yolunda ilerleyen maceralarına ortak olacağımız yapımda tercihlerimizin önemi de büyük olacak. Oyuncuya yaratılan göz kamaştırıcı dünya içerisinde yer alan karakterlerle de geniş bir diyalog imkanı sunacak olan oyun hem Third Person hem de First Person kamera açılarına sahip olacak. Böylece oyuncular kendi oyun tarzlarına göre diledikleri kamera açısını tercih ederek oyunun dünyasına kendilerini en rahat hissettikleri şekilde dahil olabilecekler.

Oyuncuya sunduğu RPG ögeleri sayesinde bir nevi kendi maceramızı da yaratmamıza olanak sağlayacak olan Ronin: Two Souls 18 Şubat tarihinde başlayacak olan erken erişim süreci ile birlikte oyunun ilk bölümünü deneyimlememize olanak sağlayacak. Geliştiricilerin yayınladıkları açıklamalara göre 3-4 ay sürmesi beklenen erken erişim sürecinin sonunda ise oyun hikayeyi devam ettirecek olan ikinci bölümüne kavuşacak. Hikayesi ile de oyunculara sürükleyici bir macera vadeden Ronin: Two Souls‘un toplamda 5 bölüme sahip olması bekleniyor. Bu bölümler boyunca oyuna farklı mekaniklerin eklenerek oynanışın çeşitlendirileceği de geliştirici ekibin üzerinde durduğu bir diğer konu

Türkçe arayüz, seslendir ve altyazı desteğine sahip olan oyunun Steam sayfasına ise buradan göz atabilirsiniz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir