Anasayfa > Oyun Haberleri > RPG Maker Karakter Yaratma Yarışması Başladı

RPG Maker Karakter Yaratma Yarışması Başladı

RPG Maker karakter yaratma yarışması başladı. Her kış yapılan yarışmanın kazananı ücretsiz DLC’ye katılma hakkı da kazanacak.

Özellikle Pasifik Asya’da popüler olan ve hobi olarak hikaye tabanlı oyunlar yapmayı mümkün kılan RPG Maker’ın bu seneki karakter yaratma yarışması başladı. Oyunculara ve hobi geliştiricilerine açık olan yarışmaya katılmak için sadece karakteri görsel olarak yaratmanız yeterli değil. Karakterinize bir hikaye, yetenekler ve kişilik özellikleri de yazmalısınız.

Yarışmaya katılım 24 Aralık Perşembe itibariyle başladı ve 12 Ocak Salı itibariyle son bulacak. Yarışmanın bir sonraki ayağı olan oylama aşaması ise 13 Ocak Çarşamba günü başlayacak ve 19 Ocak Salı günü son bulacak. Yarışmaya karakterinizi göndermeniz için, RPG Maker forumlarına üye olmanız gerektiğini de hatırlatalım.

RPG Maker Nedir? – Kodlamasız Oyun Yapma

Yarışmanın kazananı, RPG Maker Resmi DLC’sine girmeye hak kazanacak. Bu da, RPG Maker komünitesi için oldukça önemli bir durum. DLC’ler tüm hobi sahipleri tarafından sıklıkla kullanılıyor ve sizin eserinizin de bir çok insana ulaşma ve daha da önemlisi oyunlarının bir parçası olma şansı var.

RPG Maker karakter yaratma yarışması ilginizi çekiyorsa, elbette oyun motoruna sahip olmanız gerekiyor. Yarışma, hem RPG Maker MV hem de RPG Maker MZ versiyonlarıyla yaratılmış karakterleri kabul ediyor. İki motora da an itibariyle Steam kış indirimleri dahilinde uygun fiyata sahip olunabilir. Ya da motoru bir hevesle alıp kurmadan bıraktıysanız, şimdi kurup komüniteye dahil olmak için iyi bir zaman olabilir!

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir