Anasayfa > Oyun Haberleri > RuneScape Orthen Dig Site Oyuncusuyla Bugün Buluşuyor

RuneScape Orthen Dig Site Oyuncusuyla Bugün Buluşuyor

RuneScape Orthen Dig Site, 19 Ekim’de oyuncuyla buluşuyor. İşte yenilenen Runescape’in ilk eklenti paketiyle ilgili bilmeniz gereken her şey.

RuneScape, yenilerek Steam raflarındaki yerini aldı. Görselleriyle göz dolduran oyun, şimdiden oyuncuların ilgisini çekmeyi ve Steam’in öne çıkanlar kısmındaki yerini almayı da başardı. Şimdi hem stüdyo hem de dağıtıcı olan Jagex, Steam’deki ilk sınavlarından birini vermeye hazırlanıyor. Orthen Dig Site, oyuncusuyla 19 Ekim itibariyle buluşuyor. Anachronia‘nın dillere destan kazı alanında oyuncuların doğa ve tarihle ilgili ilginç keşifler yaptığı oyun, tamamen yeni bir kazı alanına kavuşacak.

Arkeoloji, Runescape oyunun her zaman en önemli öğelerinden biri olmuştur. Bu nedenle stüdyonun Steam versiyonunda arkeolojiye ilk olarak ağırlık verdiğini görmek oldukça güzel.

Yeni RuneScape Steam Raflarında Aradığı İlgiyi Buldu

Orthen, oyundaki altıncı gizemli kazı alanı. Bir zamanlar ejderha ırkına mensup olan Gielinor‘ların merkezi durumundaydı. Diğer kazı alanlarından farklı olarak, Orthen, Anachronia çevresinde dağılmış küçük alanları kapsıyor olacak. The Crypt of Varanus kazısıyla başlayacağımız yeni kazı alanında, bizleri ilk olarak trajik bir hikaye bekliyor olacak. Alanın tamamında, kazı yapmak için 10 yeni yer, 22 yeni artefakt ve 5 yeni materyal olacak. Sekiz tane gizemin çözüleceği alanda, dragonkin ırkıyla ilgili pek çok bilgiyi öğrenmek de mümkün olacak.

Bu da RuneScape oyuncusunu heyecanlandırmazsa, ne heyecanlandırır, bilemiyoruz.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir