Anasayfa > Oyun Haberleri > Rust Eş Zamanlı Oyuncu Rekorunu Kırdı

Rust Eş Zamanlı Oyuncu Rekorunu Kırdı

Hayatta kalma türünün sevilen yapımlarından olan Rust eş zamanlı oyuncu rekorunu çıkışından 7 yıl sonra kırdı. Detaylar haberimizde.

2013 yılında çıkışını gerçekleştirmiş olan Rust döneminin en çok sevilen hayatta kalma oyunları arasında yer alıyordu. Facepunch Studios tarafından geliştirilen yapım kendine sadık bir oyuncu kitlesi de oluşturmayı başarmıştı. Aradan geçen yılların ardından hala dolu lobiler ile iyi günler yaşayan Rust kendi eş zamanlı oyuncu rekorunu da kırmayı başardı. Steam Database verilerine göre geride bıraktığımız 4 Ocak tarihinde oyun lobilerinde 134 bin 483 oyuncu bulunuyordu.


Tüm bunlara ek olarak olarak neredeyse 8 yaşına basmış olan oyun Twitch üzerinde de 1 milyon izlenmeyi geride bırakmış durumda. Aradan geçen yılların ardından kendisinden çok sonra çıkan pek çok yapımı sollayarak Twitch üzerinde hatırı sayılır bir izleyici kitlesini de kazanmış olan Rust görünüşe göre geliştiricilerinin yüzünü güldürmeye devam edecek. Ancak elbette ki bu başarılar tesadüf değil. Oyun aradan geçen yılların ardından hala geliştiriciler tarafından aktif bir biçimde güncel tutulmaya devam ediliyor. Bunun yanı sıra geliştirici ekip oyuncuların isteklerine ve problemlerine de kulak veriyorlar.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir