Anasayfa > Oyun Haberleri > Sackboy: A Big Adventure Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Sackboy: A Big Adventure Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Sony’nin Playstation’a özel serisi Little Big Planet’in ana karakterinin yeni oyunu, Sackboy: A Big Adventure için fragman yayınlandı.

Sackboy Playstation

Little Big Planet serisi, Playstation konsollarına özel olan ilk üç oyunuyla oyuncular tarafından oldukça sevilmişti. Media Molecule tarafından geliştirilen ve Sony tarafından dağıtımı yapılan oyundaki en önemli özellik kullanıcıların her şeyi özelleştirebilmesiydi. Ayrıca oyuncular kendi yaptıkları haritaları ve karakterleri paylaşabiliyordu. Özellikle ilk oyun Little Big Planet, platform türüne ve tüm oyun dünyasına getirdiği yeniliklerle kendinden oldukça söz ettirmiş, Metacritic üzerinden 95 almayı başarmıştı.

Serinin en son üyesi Little Big Planet 3 2014‘te Playstation 4 için çıkış yapmış, fakat serinin önceki üyeleri kadar yüksek not almayı başaramamıştı. Altı yıllık aranın ardından Haziran ayındaki Playstation 5 etkinliğinde serinin yeni oyunu, Sackboy: A Big Adventure duyurulmuştu. Ayrıca Eylül ayında yayınlanan bir blog yazısı ile oyunun Playstation 4‘e de geleceği açıklanmıştı. Yeni oyun,  2.5 boyutlu önceki oyunların aksine 3 boyutlu bir platform oyunu olacak.

Sackboy

Dün ise yeni oyun için bir hikaye fragmanı yayınlandı. Fragmanda oyunun yapımında Playstation 5’in donanımının ve yeni özelliklerinin kullanıldığını görebiliyoruz. Ayrıca Sackboy ve diğer karakterler de yeni jenerasyona göre yeniden dizayn edilmiş ve modellemeleri geliştirilimiş. Oyun sıra dışı tasarımına rağmen çok güzel gözüküyor.

Sackboy’un yeni macerası, 12 Kasım 2020‘de Playstation 4′te, 19 Kasım 2020′de ise Playstation 5‘te oyuncular ile buluşacak. Aşağıdan oyunun yeni yayınlanan hikaye fragmanını izleyebilirsiniz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir