Anasayfa > Oyun Haberleri > SaGa Frontier Remastered 2021’de Çıkış Yapacak

SaGa Frontier Remastered 2021’de Çıkış Yapacak

1998 yılında Playstation için çıkış yapan SaGa Frontier, 2021 yılında SaGa Frontier Remastered olarak karşımıza çıkacak.

SaGa Frontier Playstation

Square Enix‘in yaptığı duyuruya göre 1998‘de Playstation için çıkış yapan SaGa Frontier, Remastered versiyonuyla 2021 yılında çıkış yapacak. SaGa Frontier Remastered  PS4, Nintendo Switch, Steam, iOS ve Android için çıkış yapacak.

İlk Playstation’un efsanevi rol yapma oyunlarından biri olan SaGa Frontier güncel grafikler, yeni görevler, geliştirilmiş ara sahneler ve tamamen yeni bir ana karakter ile oyuncularla buluşacak. Yeni görevlerin ve ana karakterin hikaye üzerinde nasıl bir değişikliğe sebep olacağı ise henüz tam olarak bilinmiyor. Ayrıca SaGa serisinin önceki oyunları da geçtiğimiz yılarda Remastered olarak tekrardan piyasaya sürülmüştü.

SaGa Frontier

Oyunun geliştirdiği “kendi senaryonu kendin yönet” mekaniği, zamanı için oldukça ileri bir teknoloji olarak görülüyordu. Oyunun Remastered versiyonu ile birlikte gelecek olan özelliklerden bazıları:

  • 8 adet ana karakter ve her karakter için farklı hikayeler
  • Dinamik savaş sistemi
  • Yeni hızlı oyun modu
  • Orjinal oyunda bulunmayan ara sahneler ve etkinlikler

Aşağıdan ise SaGa Frontier Remastered’ın duyuru fragmanını izleyebilirsiniz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir