Anasayfa > Oyun Haberleri > Saints Row The Third Remastered Steam İçin Çıkışını Gerçekleştirecek

Saints Row The Third Remastered Steam İçin Çıkışını Gerçekleştirecek

Serinin kendine has mizah anlayışını devam ettiren Saints Row The Third Remastered Steam üzerinde de yerini almaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının hiç şüphesiz en geyik oyun serilerinden olan Saints Row oyuncuları açık dünyada absürt maceraların kollarına atıyor. İlk oyunu ile 2006 yılında karşımıza çıkan seri yıllar içerisinde çok gelişti ve değişti. Serinin en sevilen halkalarından biri olan üçüncü oyun olan Saints Row The Third de takvimler 2011 yılını gösterirken karşımıza çıkmıştı. Aradan geçen 10 koca yılın ardından yenilenmiş hali ile bir kez daha karşımıza çıkan oyun geçtiğimiz yıl itibariyle konsollarda PlayStation 4 ve Xbox One, PC kanadında ise Epic Games Store‘a özel olarak çıkış yapmıştı. Şimdi ise sırada oyunun Steam çıkışı var.


Saints Row‘un resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama oyuna sahip olmak için Steam çıkışını bekleyen PC oyuncularını sevindirdi. Paylaşılan bilgilere göre Saints Row The Third Remastered 22 Mayıs tarihinde Steam için de çıkışını gerçekleştirecek. Böylece 1 yıllık bir gecikmenin ardından serinin en sevilen oyunlarından olan Saint Row The Third tamamen yenilenmiş olarak çevrimiçi oyun platformlarının lideri olan Steam‘de de yerini alacak. Yeniden elden geçirilmesinin ardından çok daha göz alıcı grafikler, gerçekçi yansımalar, dokular ve kaplamaların yanı sıra karakter modellemeleri ve detayları üzerinde de fazlaca çalışıldığı her halinden belli olan yapım gerek oyuncular gerekse de eleştirmenler tarafından ortalama üzeri yorumlar ile karşılanmıştı.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir