Anasayfa > Oyun Haberleri > Samira LoL Canlı Sunucularına Nihayet Ulaştı!

Samira LoL Canlı Sunucularına Nihayet Ulaştı!

Tam anlamıyla stiliyle farklılığına imza atan pasifi ve alay hareketi ile Samira favori seçimlerinizden biri olmaya hazır.

Neredeyse iki ay önce sızdırılan 151. şampiyon Samira PBE sunucularında ısınmasını nihayet tamamladı. Şimdi hem Çöl Gülü hem de Kara Gül Operasyonu operatörü olarak bir gül kadar hoş fakat dikenleri kadar keskin hareketleri ile canlı sunuculara ulaştı. Samira ne kadar güçlü? Bunun cevabını deneyip görerek vermenizi öneriyoruz.

Samira çıkışını tamamlamışken gözler çıkışı beklenen bir diğer şampiyon Seraphine‘de. Yeni K/DA üyesi olan ve bir Twitter hesabına, hatta yeni bir çizgi romana sahip Seraphine’in çıkış tarihi henüz belli değil.

Seraphine

Dünya Şampiyonası etkinliği ile gelecek Ejder Hakimi serisinin ardından gelecek yamada yeni K/DA kostümlerinin (ve Seraphine‘in) çıkacağı düşünülse de bunlar henüz tahminlerden ibaret.

Ejder Hakimi Kostümleriyle Tanışmak İçin Buyurun

Fakat geleceği kesin olan bir şey var: URF!

Oyuncular arasında fazlasıyla seveni olan sınırlı mod, PBE sunucularında yerini aldı. 10.20 yamasının canlı sunuculara geçmesi ile hem Ejder Hakimleri‘ne hem de URF moduna erişmemiz mümkün olacak.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir