Anasayfa > Oyun Haberleri > Scott Pilgrim Oyunu Geri Dönebilir!

Scott Pilgrim Oyunu Geri Dönebilir!

2010 yılında çıkış yapmış olan Scott Pilgrim oyunu hakkında hayranları bazı heyecanlandıran gelişmeler var. Detaylar haberimizde.

Sevilen çizgi roman serisinden uyarlanan ve izleyiciler arasında beğeni ile karşılanan Scott Pilgrim vs. The World aynı adı taşıyan bir beat’em up türü oyuna da sahip. 2010 yılında PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için çıkışını gerçekleştirmiş olan oyun Metacritic‘ten 77 gibi fena sayılmayacak bir puan almıştı. Oyuncular tarafından da genel olarak iyi yorumlar ile karşılanan oyunun kullanıcı puanı ise 7.8. 2014 yılında muhtemelen lisans sorunları sebebiyle mağazalardan kaldırılan Scott Pilgrim oyunu hakkında ise geçtiğimiz günlerde umut verici gelişmeler yaşandı.


21 Mayıs tarihinde Scott Pilgrim‘in yaratıcısı olan Bryan Lee O’malley‘in de katılımı ile uyarlama filmin bir yeniden gösterim etkinliği düzenlendi. Gösterim sonrası serinin yaratıcısı Bryan Lee O’malley Scott Pilgrim oyununun geri gelmesi gerektiği hakkında bir tweet attı. Tweet’e oyunun geliştiricisi olan Ubisoft ise bir emoji ile yanıt verdi. Düşünceli görünen bir emoji ile tweet’in yanıtlanmış olması da hayranlar arasında oyunun mağazalara ve hatta belki de farklı platformlara gelebileceğine dair bir ipucu olarak algılandı. Bakalım sevilen çizgi roman ve film serisinin oyunu Scott Pilgrim vs. the World: The Game ilerleyen günlerde gerçekten de geri dönecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir