Anasayfa > Oyun Haberleri > Sea of Thieves: A Pirate’s Life Oynanış Videosu Paylaşıldı

Sea of Thieves: A Pirate’s Life Oynanış Videosu Paylaşıldı

Sea of Thieves oyununun Jack Sparrow’u barındıran A Pirate’s Life güncellemesi hakkında yeni bilgiler içeren bir tanıtım videosu daha yayımlandı.

Yayımlanan oynanış videosunda yeni güncelleme ile gelecek olan yeni kozmetikler, hikaye görevinden birkaç bölüm ve yeni düşmanlar hakkında çokça bilgiye sahip olduk.

Sea of Thieves: A Pirate’s Life Oynanış Videosu

Bugün yayımlanan oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Sea of Thieves E3 videosunda da gördüğümüz üzere bu yeni güncelleme mürettebatımıza efsanevi kaptan Jack Sparrow’u ekleyecek ve onunla beraber Davey Jones’a karşı savaşacağımız görevler içerecek. Bu güncelleme ile Rare Studios, Sea of Thieves’e ilk defa yapılaştırılmış adalar ekleyeceğini de kesinleştirmiş oldu. Fakat güncelleme ile gelecek olan yenilikler bunlarla sınırlı değil. Güncellememiz E3’te gösterilmeyen birçok yenilik daha barındırıyor. Gelin bu yeniliklere beraber göz atalım.

Sea of Thieves: A Pirate’s Life güncellemesinin ekleyeceği yenilikler

Her yeni güncellemede olduğu gibi bu güncelleme de bize kozmetikler kazandıracak. Gemimiz için oldukça şık görünen Siyah İnci kaplaması ve yelkenleri, karakterimiz için de efsane kaptanın kıyafetleri ve kılıcı bu yeni güncelleme ile oyunculara kavuşturulacak.

Sea of Thieves kozmetikleri

Bu kozmetiklerin yanında daha önce oyunda görmediğimiz yeni bir boss ve bu boss’un yanı sıra üç çeşit yeni düşman da oyuna eklenecek. Fakat tanıtım videosunda gördüğümüz denizkızları bu üç düşmana dahil değil.

Oynanış videosunda Rare yeni eklenecek boss’un efsanevi Kraken’ı çağırabileceğini ve oyuna eklenecek yeni silahı kullandığını gösterdi. Oynanış videosu, düşmanlar ve özelliklerinin dışında gerçekleştireceğimiz görevlerden kesitleri, tanıtım videosunda gösterilen Davey Jones savaşını, devasa denizkızı heykelini ve Ölüler Denizi’ne açılan geçidin tamamını içeriyordu.

Hakkında Baran Dilli

Küçüklükten beri teknoloji ve oyunlara meraklı. İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir