Anasayfa > Oyun Haberleri > Sea of Thieves: A Pirate’s Life Ön Gösterimi Yayımlandı

Sea of Thieves: A Pirate’s Life Ön Gösterimi Yayımlandı

Sea of Thieves: A Pirate’s Life güncellemesinin 22 Haziran tarihindeki çıkışına iki gün kala oyunun yeni güncellemesi ön gösterim yayımlandı.

Yayımlanan bu ön gösterimde oyunun yeni güncellemesi hakkında çok fazla bilgi bizlere sunuldu. Bu gösterimde oyunun hikaye modunun bir kısmı, yeni düşmanların ve silahların tamamı, oyuna eklenecek yeni kozmetikler ve nereden alınacakları, hikaye ödülleri ve yeni mekanikler gibi çok fazla yenilik tanıtıldı.

Sea of Thieves: A Pirate’s Life Güncellemesindeki Tüm Yenilikler

20 milyonun üzerinde oyuncuya sahip olan ve popülerliği gittikçe artan Sea of Thieves’in önümüzdeki günlerde kavuşacak olduğu güncellemesi hakkında yenilikleri dört ana başlık altında toplayabiliriz.

Hikaye

Bugünkü yayımlanan ön gösterimde oyuna eklenecek hikayenin 5 ayrı bölümden oluştuğunu gördük ve ön gösterimde bu hikayelerden ikincisi sıradakinin ne olduğu bizlere söylendi. ikinci hikayemiz Jack Sparrow’un efsanevi gemisi Siyah İnciye dalıp, efsanevi kaptanımızın pusulasını bulmamızı içeriyor. Pusula neden bu kadar önemli derseniz geliştiricilerin söylediğine göre bu pusula Sea of Thieves’e Davey Jones tarafından getirilen karanlığı yenmek için anahtar niteliğinde bir görev taşıyor. Geliştiriciler bu görevin ne olduğunu tam olarak belirtmedi fakat görevler sırasında karşılaşabileceğimiz birkaç gizli sürpriz olabileceğini belirtti.

Düşmanlar ve Karakterler

Sea of Thieves’in yeni güncellemesi bizlere altı yeni düşman ve üç yeni karakter getirecek gibi duruyor. Karakterlerin ikisi önceki videolardan da bildiğimiz üzere Kaptan Jack Sparrow ve Davy Jones. Bu iki ana karakterimizin yanı sıra oyuna yeni eklenecek olan gizemli bir kadın bulunuyor. Ön gösterimde bahsedilen bu karakter aracılığıyla hikayeye erişebileceğimiz ve bu karakterin bütün karakollarda bulunabileceğini söylediler.

Düşmanlarımız ise altı tane olacak. Geliştiricilerin söylediklerine göre düşmanlarımızın isimleri şöyle:

  • Öncü siren
  • Normal siren
  • Crab ocean-crawler
  • E-Electric
  • Hermit
  • Hayalet korsanlar

Bu düşmanlarımız, birbirinden farklı ve yepyeni özelliklerle 22 Haziran günü bizi bekliyor olacak.

Kozmetikler ve Yeni Silah

Sea of Thieves’in vazgeçilmezlerinden olan kozmetik ürünlere yenileri eklenecek. Bu yeni kozmetiklerin bazıları hikayenin ödülü olarak bazıları da oyunda bulunan ve gerçek para harcadığımız Pirate Emporium’lardan satın alınabilecek. Tahmin ettiğiniz üzere gerçek parayla satın alınabilecek olan kozmetikler Kaptan Jack Sparrow’un kostümü ve gemimiz için Siyah İnci kozmetikleri olacak.

Yeni silahımız ise bir Trident. Bu yeni silahımız Öncü siren tarafından kullanılan bir silah ve karakterimiz tarafından da kullanılabilir olacak fakat klasik silahlar gibi sürekli yanımızda bulunmayacak. Bu yeni silahı dünyada bulup kullanabileceğiz.

Yeni Mekanikler

Sea of Thieves: A Pirate’s Life güncellemesi ile oyunumuza yeni mekanikler eklenecek. Oyuncuların su altı dünyasını daha fazla ve daha rahat biçimde keşfedebilmesi için oyuna sualtında oksijen üreten yeni bir bitki türü eklendi ve geliştiricilerin dediğine göre oyuna eklenen yeni yıkım mekanikleri de mevcut.

Hakkında Baran Dilli

Küçüklükten beri teknoloji ve oyunlara meraklı. İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir