Anasayfa > Oyun Haberleri > Sea of Thieves : Ships of Fortune Güncellemesi Yayınlandı

Sea of Thieves : Ships of Fortune Güncellemesi Yayınlandı

Xbox Game Pass‘te bulunan ve yakın zamanda Steam için gelecek olan Sea of Thieves’e yeni güncellemeler yayınlandı. Korsan oyunlarının en güzellerinden  olan Sea of Thieves 2016’da piyasaya sürülmüştü. 2016’dan günümüze sürekli gelişen Sea of Thieves, yayınlandığından sonraki büyük güncellemelerden birini aldı.

Neler Eklendi?

Yeni Ticaret Şirketleri

İlk olarak oyuna ticaret şirketleri arasında rekabet geldi. Ticaret Şirketleri uzun zamandır çalışma dengelerini korusa da işler artık değişti. Şu anda başka ticaret şirketleriyle ilişkileri iyi olmayan tüm korsanları işe alan yeni bir ticaret şirketi de kuruldu: Reaper’s Bones

Sınıfınızı Temsil Edin

The Gold Hoarders, Merchant Alliance, Order of Souls ve Athena’s Fortune Trading Şirketleri için görevler yaptığınızda onları temsil eden üniformaları ve gemi parçalarını da kullanabilirsiniz. Bunun yanında bunları kullandığınızda iş başına alacağınız ücretler artar, bu sayede daha kolay para kazanabilirsiniz. Şirketler için edindiğiniz rütbelere göre yeni kozmetik ürünleri de eklendi.

Reapers İnşaatı Sonunda Tamamlandı

Reapers Hideout bölgesindeki bitmek bilmez olan inşaat da en sonunda bitti. Orada Reaper’s Bones ticaret şirketi kuruldu. Bu maskeli insanlar garip bir şekilde ‘Gerçek Korsanlığa’ inanırlar. Bu da demek oluyor ki sınırsız ve utanmadan yağma özgürlüğü! Bu amaçla, Reaper’s Bones aslında diğer korsanlardan yağmalanan ganimetler için daha fazla para öder.

Yeni Seviyeler

Eskiden ulaşılabilecek en yüksek seviye 50 iken 75’e çıkarıldı. Henüz bir ‘Pirate Legend‘ değilseniz üzülmeyin.(Çünkü ‘Pirate Legend‘ olmak için 50 seviye olmak gerekir.) Hedefiniz hala aynı uzaklıkta ticaret şirketinde 10 seviye kazanmak hala sizi ‘Pirate Legend‘ yapabilir.

Haritada Yeni İşaretler

Oyunun bildiğiniz üzere kısa kısa hikayeleri var. Bu hikayeleri yaparken bazen hikayenin başlayacağı adayı bulmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Sıradaki özellik tam da bunun için getirilmiş. Artık hikayenin başlayacağı adalar haritanızda işaretlenecek.

Takım Arkadaşını Canladırmak

Arenada veya Macera modlarında oynarken ölen bir mürettebat üyesini kurtarabilirsiniz. Ancak saniyeler çok önemli her an mürettebat üyenizi Ferry Man ile seyahate çıkmış şekilde bulamayabilirsiniz.

Mürettebat Statüsü

Ayrıca Arena ve Macera modlarına ekip durum etiketleri geldi. Bu etiketler mürettabatın şu anda ne yaptığını gösterecek ve ayrıca artık uzaktan  da gözükebilecek. Oyunu oynayan biri olarak söylemek gerekirse bu özellik oldukça faydalı olabilir çünkü birinin nerede olduğunu göremiyordunuz.

Yeni Arena Modu

Muhteşem Deniz Köpeği Sandığı için savaştıkça daha heyecan verici gemi savaşları göreceksiniz. Her zaman parlayan bir işaretle belirtilmiş tek bir sandık ve onu paraya çevirmek için bir yer olduğundan, daha hızlı ayaklara, daha sıkı takım çalışmasına ve hakim kılıç oyununa ihtiyacınız olacak.

Yeni Evcil Hayvan

sea of thieves

Korsanlıkla aslında çok bir ilgisi olmasa da tatlı kediler de oyuna eklendi.

Güncel fragmanı aşağıdan izleyebirisiniz.

 

 

Hakkında Emre Koçtaş

Need for Speed oyunlarıyla başlayan uzun yolculuğum beni buralara kadar getirdi. Bunun yanında Lord of the Rings'e bayılırım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir