Anasayfa > Oyun Haberleri > Sea of Thieves Steam Yolcusu

Sea of Thieves Steam Yolcusu

Rare tarafından geliştirilen ve Microsoft Studios tarafından yayınlanan Sea of Thieves başarılı yılların ardından şimdi de Steam’e çıkmaya hazırlanıyor.

sea of thieves

Sea of Thieves çıkışından beri fazlasıyla oyuncunun ilgisini çekmeyi başarmış durumda. Özellikle korsanlık ve denizcilik temasını sevenler oyuna uzun saatlerini harcamış durumda. Microsoft özel oyunu olarak sadece kendi platformunda olan Sea of Thieves, bugün gelen haberle birlikte Steam üzerinde listelenmiş durumda.

Henüz Steam sayfası üzerinde fazla bilgi sahibi olma imkanımız olmasa da ilk göze çarpan özelliğin “Çapraz Platform Desteği” olduğunu söyleyebiliriz. Halihazırda Xbox ve PC kullanıcıları arasında çapraz platform desteği sunan oyun bu desteğini Steam versiyonuyla da sürdürecek gibi görünüyor.

Oyunun çıkış tarihiyle ilgili ise elimizde henüz bir bilgi yok. Steam sayfası üzerinde çıkış tarihiyle ilgili “Yakında” ibaresi yer alıyor. Sea of Thieves’in Steam’e çıkışından anında haberdar olmak için şimdilik oyunu istek listenize ekleyebilirsiniz. Bu konuda elimize bir bilgi geldikçe sizlerle paylaşıyor olacağız. Ayrıca bu bağlantı üzerinden oyunun Steam sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

sea of thieves

Bu haberle birlikte Steam’e eklenen Microsoft oyunlarına bir yenisi daha eklenmiş durumda. Halo, Gears of War gibi köklü isimlerin yanına son yılların popüler markalardan bir yenisi daha eklenince Microsoft kendini bu platformda daha da fazla gösterecek gibi duruyor. Aynı zamanda halihazırda büyük bir oyuncu kitlesine sahip Sea of Thieves’e de yeni korsanların akın etmesi oyunun çıkışıyla birlikte gerçekleşecektir. Sizlerin bu konuyla ilgili görüşlerini de yorumlarda bekliyoruz. İyi oyunlar.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir