Anasayfa > Oyun Haberleri > Sea of Thieves Steam’de 4 Kat Daha Ucuz!

Sea of Thieves Steam’de 4 Kat Daha Ucuz!

Microsoft ve Rare’in sevilen korsan temalı oyunu Sea of Thieves, Steam’e çıktı! Oyun çıkış fiyatla beraber dikkatleri çekmeyi başardı.

Sea of Thieves‘ın ilk çıkışından yaklaşık 2 yıl geçti. Bu süre boyunca sadece Xbox One ve Windows‘un Microsoft Store‘unda sınırlı tutulan oyun geçtiğimiz gün Steam‘e çıkış yaptı. Rare tarafından geliştirilen oyun “korsanlık” temasını günümüzde en iyi yansıtan yapımlardan birisi. Oyunun etkileyici manzaralarına karşın kendini tekrara düşen yapısı ve pek de tatmin edici olmayan bir combat sistemi var. Ancak her geçen gün oyuna gelen güncellemeler ve arkadaşlarınızla oynamanın verdiği eğlence bir başka oluyor.

Sea of Thieves normalde Microsoft Store üzerinde 257 TL fiyatıyla satılıyor. Ancak oyunun Steam fiyatı tahminimizin de aşağısında belirlenmiş. Oyunun Türkiye fiyatı Steam‘in sabitlediği kur oranlarıyla beraber tam olarak 61 TL. Yani orijinal fiyattan yaklaşık 4 kat daha ucuz.

Sea of Thieves Steam

Peki oyuna önceden sahip olanlar Steam’den alanlarla oynayabilecek mi? Büyük bir mutlulukla söyleyebiliriz ki: Evet, oynayabilir. Oyunun Steam sürümü Xbox Live üyeliği ile entegre çalıştığı için ayrı bir sunucu kullanılmayacak. Böylece oyuna önceden sahip olanlar da oyunu Steam‘den satın aldığı zaman hesap değiştirmesi gerekmeyecek.

İlaveten söylemek gerek, oyunun Steam‘e çıkışıyla beraber Sea of Thieves Lost Treasures isimli bir güncelleme de yayınlanmış. Güncelleme ile ilgili tüm ayrıntıları aşağıdaki videoda bulabilirsiniz!

Hakkında Ahmet Taha Koçtaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir