Anasayfa > Oyun Haberleri > Sea of Thieves’ın Steam’e Çıkış Tarihi Açıklandı

Sea of Thieves’ın Steam’e Çıkış Tarihi Açıklandı

Microsoft’un “online korsanlık simülatörü” Sea of Thieves, yıllar sonra Microsoft Store’dan başka bir platforma çıkıyor! Sea of Thieves’ın Steam’e çıkış tarihi duyuruldu.

Sea of Thieves, Rare tarafından geliştirilip Microsoft‘un yayıncılığıyla Xbox One ve PC için piyasaya sürüldü. Xbox exclusive oyunlarında diyebileceğimiz Sea of Thieves ilk çıkış yaptığı 2016 yılından günümüze kadar da çeşitli güncellemelerle ve yamalarla Microsoft için güçlü online oyunlardan birisi olarak kaldı. Basit grafiklerine rağmen doğanın inanılmaz manzaraları, gemi kullanımındaki özgürlüğü ancak ne yazık ki oynanışın tekrara düşüşüyle; acısıyla, tatlısıyla arkadaşlarınızla vakit geçirebileceğizin oldukça güzel bir oyun olarak hafızalara kazındı.

Geçtiğimiz ay oyun için yayınlanan Ships of Fortune güncellemesiyle birlikte oyunun sonunda Steam‘e geleceği de duyuruldu. Bu duyurudan sonra oyun için Steam sayfası da kuruldu. Bunlardan yaklaşık bir ay sonraysa oyunun resmi Twitter hesabından şu video ile birlikte oyunun 3 Haziranda Steam‘e geleceği açıklandı.

Onların deyimiyle: “Taze tayfalar ve yeni efsaneler” iki haftadan kısa bir süre sonra oyuna katılacak. Steam‘den gelen kitleyle beraber oyun yeniden eskisi kadar popüler olabilir. Zaten Microsoft‘un son zamanlarda uyguladığı; Halo, Gears of War gibi oyunlarını Xbox ile sınırlamayıp, Microsoft Store‘da GamePass gibi abonelikler kullanmadan erişimimize açma politikası şahsen çok mutlu ediyor beni. Oyunun Steam‘e çıkışıyla daha fazla korsan, daha rahat bir kullanım ve ücret ile karşılamamız ümidiyle…

Hakkında Ahmet Taha Koçtaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir