Anasayfa > Oyun Haberleri > Sega 60. Yılına Özel 5 Bedava Bilgisayar Oyunu Veriyor!

Sega 60. Yılına Özel 5 Bedava Bilgisayar Oyunu Veriyor!

1960’dan beri hem retro hem de yeni nesil oyunları oyuncuların beğenisine sunan Sega bu yıl 60 yaşında! Sega bunun şerefine eski ya da yeni bütün oyunlarda indirim uygularken oyuncularına 4 bedava oyun ile kıyak geçmeyi de ihmal etmiyor.

Streets of Kamurocho

Majima her yerde ve bu sefer yanında Kiryu da var. Mega Drive/Genesis oyunu Streets of Rage‘in, Sega’nın popüler oyunu Yakuza ile harmanlanmasının bir meyvesi olan Streets of Kamurocho, eski beat-’em-up oyununu sevilen karakterlerle geri getirerek retro hayranları için yeni bir çerez oyun sunuyor. Majima ve Kiryu arasında seçim yapabilirken yanınıza başka bir retro hayranı alıp local co-op ile birlikte oynamanız da mümkün. 17-19 Ekim tarihleri arasında alabileceğiniz oyun Steam üzerinde kütüphanenize eklenmeyi bekliyor olacak.

Yakuza Live-Action Filmi Yapımda!

Golden Axed

Listedeki bir diğer oyun ise Golden Axed, SEGA Studios Australia‘nın kapanması ile iptal edilmiş bir projenin prototipi. Hayranlar için Sega‘nın arşivlerinden çıkarılan Golden Axe: Reborn‘un bu tek seviyelik prototipi, iptal edilen oyunun neye benzeyeceğini merak edenlere sunulmak üzere Steam‘de yerini aldı. “Golden Axed kalitesiz, buglı, zamanının eseri olabilir fakat olabileceği bir projeye farklı bir göz atma imkanı sunuyor.18-19 Ekim arası erişebileceğiniz ve kütüphanenize ekleyebileceğiniz oyun, arkadaşlarınızla tek seviyelik vakit öldürebilmeniz için 4 kişiye kadar co-op sunuyor.

Endless Zone

1986’daki çıkışıyla arcadeleri süsleyen Fantasy Zone‘dan esinlenilen, yenilenmiş bir mini oyun tadına sahip Endless Zone listedeki bir diğer oyun. Retro shoot-’em-up tarzındaki bu oyunda kahramanımız Opbot‘un özgürlük yolunda dört farklı dünya boyunca savaşmasına yardım edebilirsiniz. Oyun 16 Ekim’den 19 Ekim’e kadar erişime açık.

Armor of Heroes

Son oyun 4 kişilik PvP co-op ve 9 oyun moduna sahip bir retro tank oyunu olan Armor of Heroes. Company of Heroes serisinin modelleri ile eski tank savaşlarını cilalayıp oyunculara sunan bu oyun karışık incelemelere sahip olsa da oyunu ciddiye almayıp vakit öldürmek için oynayanlardan olumlu incelemesini kapmış durumda. 16-19 Ekim arasında bu oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Son olarak Sega‘nın resmi kutlama sayfasından e-mailinizi Steam hesabınıza bağlayıp sevilen 1996 aksiyon oyunu Nights into Dreams‘e sahip olabilirsiniz.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

2 Yorumlar

  1. Bunların bazıları kütüphaneye eklenmiyor yalnız. Acaba eklenmesi için indirip oynamak mı gerek?

    • Dilara Yıldırım

      Şahsen Streets of Kamurocho’yu kendim indirdim ve denemek için az önce sildim. Oyun hala kütüphanemde görünüyor ve silerken kütüphanemde kalacağı bildirimi de geliyor. Zaten boyut konusunda pek bir sıkıntı yaratmıyorlar, isterseniz indirmeyi deneyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir