Anasayfa > Oyun Haberleri > Serinin Devamı WWE 2K21 Piyasaya Sürülmeyecek!

Serinin Devamı WWE 2K21 Piyasaya Sürülmeyecek!

Dedikodular doğru çıktı. WWE 2K serisinin devamı WWE 2K21 oyununun piyasaya sürülmeyeceği yönetim tarafından yatırımcılara duyuruldu.

WWE 2K serisinin devam oyunu WWE 2K21, son çıkan oyun WWE 2K20’nin başarısızlığına rağmen oyuncular tarafından bekleniyordu. Fakat 2K20’nin seride yarattığı yıkım, bu duruma izin vermedi ve 2K’nın bu sene için WWE oyunu yapmasına engel oldu. Alınan karar, yatırımcılara bir toplantı esnasında açıklandı. Konuyla ilgili detayların oyunculara yapılacak olan yayında verileceği de belirtildi.

“Pazartesi günü Pasifik saatiyle 7.00’de (Türkiye’de 17.00) WWE 2K serisinin geleceği hakkında detaylar, biraz da heyecan verici haberler paylaşacağız.”

Anlık durum göz önüne alındığında oyunun iptali hakkında detaylar paylaşılacak gibi gözüküyor. Son oyunun başarısızlığından sonra 2K21’in iptali oyuncuları üzse de kaçınılmaz duruyordu. Geçen sene de bu kaderi NBA 2K ile rekabet edemeyen NBA Live serisi yaşamıştı ve bir NBA Live 2020 oyunu görememiştik. Spor oyunlarının eski günlerine dönmesini oyuncular olarak sabırsızlıkla bekliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir