Anasayfa > Oyun Haberleri > Shadow of the Tomb Raider PS5 İçin Yeni Nesil Güncellemesi Aldı

Shadow of the Tomb Raider PS5 İçin Yeni Nesil Güncellemesi Aldı

Geliştiriciliğini Eidos-Montréal’in üstlendiği 2018 çıkışlı Shadow of the Tomb Raider, PlayStation 5’te oyunculara 4K 60FPS oynanış imkanı veren bir güncelleme aldı.

2018 çıkışlı Shadow of the Tomb Raider, PlayStation 5 için yeni bir güncelleme aldı. Oyunun geliştiricisi Eidos-Montréal tarafından yayınlanan güncellemeyle artık Shadow of the Tomb Raider’ı PlayStation 5’te 4K 60FPS olarak oynamak mümkün. Çıkmasının ardından bu kadar süre geçmesine rağmen oyunun yeni nesil güncellemesi almasıysa serinin hayranlarını bir hayli mutlu etti. Bir diğer sevindirici haberse bu güncellemenin tamamen ücretsiz olması. Eğer oyunu önceden aldıysanız, bu yükseltme için fazladan bir para ödemenize gerek yok.

Shadow of the Tomb Raider

Benzer bir durum da bundan birkaç ay önce Xbox tarafında yaşanmış ve oyunculara FPS BOOST ile Xbox Series X’te oyunu 4K 60FPS oynayabilme imkanı verilmişti. Eidos-Montréal’in getirdiği bu güncelleme sayesinde oyun artık Series X’te daha stabil bir oynanış sunacak ve grafiksel olarak da göze daha iyi görünecek. Ayrıca bu güncellemeyle beraber oyunun Microsoft Store sayfasına “Xbox Series X/S için iyileştirildi” ibaresi de eklendi.

Dead Space Remake Orijinal Oyundan Çıkarılmış İçerikleri Dahil Edecek

2018’de çıkış yapan Shadow of the Tomb Raider, yeni Tomb Raider üçlemesinin son ayağı olarak karşımıza çıkıyor. Üçleme, 2013’te yayınlanan Tomb Raider’la başlıyor ve 2015’de piyasaya sürülen Rise of the Tomb Raider ile devam ediyor. Üçüncü oyunla beraber bu üçlemeye ve Lara Croft’un hikayesine de son noktayı koymuş oluyoruz. Square Enix üçleme bittiğinden bu yana yeni bir AAA Tomb Raider oyunu duyurusunda bulunmadı. Square Enix’in Tomb Raider konusunda ne zaman yeni bir duyuru yapacağı ve bir sonraki oyunlarında nasıl bir yol izleyeceği ise şimdilik belli değil.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir