Anasayfa > Oyun Haberleri > Sherlock Holmes Chapter One İçin Detaylı Oynanış Fragmanı Yayımlandı

Sherlock Holmes Chapter One İçin Detaylı Oynanış Fragmanı Yayımlandı

Başarılı dedektifin genç hâliyle bizleri Akdeniz’de bir maceraya çıkaracak olan Sherlock Holmes Chapter One için detaylı bir oynanış fragmanı paylaşıldı.

Sherlock Holmes Chapter One, sonunda yeni bir içerikle karşımıza çıktı. Oyunun oynanışını bizlere gösteren teaser videosu şubat ayında paylaşılmıştı ve detaylı bir oynanış fragmanı için beklememiz gerektiği söylenmişti. Şimdi ise Sherlock Holmes Chapter One oyununun içeriğini daha detaylı bir şekilde sunan bir oynanış videosuyla karşı karşıyayız.

Sherlock Holmes Chapter One Oynanış Fragmanı

Daha önce paylaşılan teaser ile karşılaştırıldığında yeni videoda oyuna dair birçok yeni özellik yakalıyoruz. Yeni Sherlock Holmes oyununda ufak da olsa RPG ögelerinin bulunacağını, konuşma esnasında bazı seçenekleri bulunan dedektifimizin kavgalara girmekten pek çekinmediğini görüyoruz. Sherlock Holmes Chapter One oyununun vaka çözme mekaniği de görünüşe göre oyuncuya istediği alanı sağlayacak. Yayımlanan yeni oynanış fragmanını oyun hakkında detaylı bir fikre sahip olmak için aşağıdan izleyebilir, fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Genelde Londra’da çalışmasına aşina olduğumuz Sherlock Holmes’ün genç haliyle Akdeniz sahilinde bazı gizemleri çözeceğiz. Annesinin ölümü üzerine Akdeniz’e dönen, fakat gittiği yerde bazı işlerin yolunda gitmediğini anlayan dedektif, işe koyuluyor. Olgun bir Sherlock Holmes beklentisi içine girmeyin deriz, çünkü bu oyundaki karakterimiz başarılı kurgusal dedektifin gençlik yıllarını bize yansıtacak.

Frogwares tarafından geliştirilen oyunda Türkçe alt yazı desteği de bulunacak.

Sherlock Holmes Chapter One Çıkış Tarihi

Sherlock Holmes Chapter One için henüz resmî bir çıkış tarihi açıklanmış değil. Oyunun bu yıl piyasaya sürüleceğini bilsek de gün veya ay konusunda herhangi bir bilgimiz yok.

Fiyat hakkında da henüz bir bilgi olmasa da oyunun 60 dolar karşılığında satışa sunulması kuvvetle muhtemel gözüküyor. Sherlock Holmes Chapter One’ın Xbox Game Pass servisine gelip gelmeyeceği ile ilgili bir bilgi ise bulunmuyor.

Yeni Sherlock oyunu, 2021 yılında PC (Steam, Epic Games Store, GOG), PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One için piyasaya sürülecek. Oyunun Steam ve Epic Games’teki mağaza sayfasına isterseniz şimdiden ulaşarak ön sipariş verebilirsiniz. PlayStation Store ve Microsoft Store içinse henüz mağaza sayfası aktif değil.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir