Anasayfa > Oyun Haberleri > Sherlock Holmes Chapter One Oyunundan Oynanış Videosu Geldi

Sherlock Holmes Chapter One Oyunundan Oynanış Videosu Geldi

Sherlock Holmes’un mevcut oyundan önceki hikâyesini anlatacak olan Sherlock Holmes Chapter One, oynanış videosuyla karşımızda.

2020 yılının mayıs ayında duyurulan oyun, hikâyesi ve geçeceği yerle ilgili bazı bilgilerle, oyun motorundan bazı görüntülerle oyunculara sunulmuştu. Sherlock Holmes’un şu anki oyunlarının öncesini anlatacak olan Sherlock Holmes Chapter One oyununun Akdeniz’de bir yerde geçeceği de açıklanmıştı. Bu yıl çıkışını yapması beklenen oyunun resmî oynanış videosu paylaşıldı.

Yeni Sherlock Holmes Oyunu Duyuruldu

Videoda alanı incelerken karşımıza çıkacak olan arayüzü, oyundan bazı görüntüleri görüyoruz. Aynı zamanda Sherlock ile sadece vaka incelemeyeceğimizi, aynı zamanda dövüş sahneleriyle de karşılaşacağımızı görüyoruz. Diğer oyunlara göre daha toy ve havalı gözüken Sherlock’umuzun hal ve davranışlarının da buna uygun olduğu bir nevi gösteriliyor. Videonun açıklamasında da mart ayında daha kapsamlı bir oynanış videosunun paylaşılacağı açıklanıyor.

“Benim adım Sherlock Holmes. Soruşturma yürüteceğim ve suçlunun kimliği saptanacak.”

Yeni Sherlock oyununun hikâyesi ise Sherlock’un ailesine dayanıyor. Normalde Londra’daki maceralarını izlemeye, oynamaya veya okumaya aşina olduğumuz dedektif, bu oyunda annesinin ölümü üzerine Akdeniz’deki memleketine dönüyor. Sherlock, burada her şeyin tıkırında işlemediğini fark edince bazı gizemleri çözmeye koyuluyor.

Yeni Sherlock Holmes oyunu, 2021 yılında bilgisayar, PS4 – PS5, Xbox One – Xbox Series X|S platformları için piyasaya sürülecek.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir