Anasayfa > Oyun Haberleri > Shroud Twitch ‘e Geri Döneceğini Açıkladı

Shroud Twitch ‘e Geri Döneceğini Açıkladı

Microsoft’un yayın platformu Mixer’in kapanması sonrasında ünlü yayıncı Shroud Twitch ‘e geri döneceğinin haberini takipçileri ile paylaştı. Detaylar haberimizde.

Twitch‘in en büyük rakibi olarak gösterilen, Ninja ve Shroud gibi birçok ünlü yayıncıyı da bünyesine katmış olan Mixer geçtiğimiz günlerde faaliyetlerine son vereceğini açıklamıştı. Bu haber sonrasında ise kullanıcılar tarafından en çok merak edilen konulardan biri de ünlü yayıncıların yayınlarını hangi platform üzerinden sürdüreceği olmuştu. Shroud bu sorulara YouTube kanalı üzerinden yayınladığı bir video ile yanıt verdi ve yayınlarını eskiden olduğu gibi yine Twitch üzerinden gerçekleştireceğini hayranları ile paylaştı.

Videonun başlığında ”I’m coming home” yani ”eve dönüyorum” ifadelerini kullanan ünlü yayıncı bundan birkaç ay öncesine kadar Mixer‘in neden uzun vadede Twitch‘e göre daha başarılı olacağı hususundaki görüşlerini bir yayını sırasında takipçileri ile paylaşmıştı. Bu video ile birlikte Twitch‘e döneceği kesinleşmiş olan Shroud‘un ilk yayınını ne zaman gerçekleştireceği konusunda ise henüz açıklanmış bir tarih yok. Bakalım Shroud eski evi olan Twitch‘te nasıl karşılanacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir