Anasayfa > Oyun Haberleri > Sinking City Steam Versiyonu İçin Geliştiriciden Açıklama: Satın Almayın!

Sinking City Steam Versiyonu İçin Geliştiriciden Açıklama: Satın Almayın!

Oyunun geliştiricisi olan Frogwares cephesinden Sinking City Steam versiyonu için beklenmedik bir açıklama geldi. Detaylar haberimizde.

H.P Lovecraft‘ın yarattığı tekinsiz dünyalardan ilham alan ve oyunculara özel bir dedektifin maceralarına ortak olma imkanı veren Sinking City 2019 yılında gerçekleştirdiği çıkışı ile büyük ilgi toplamıştı. Hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından olumlu yorumlarla karşılanan oyunun geliştiriciliğini Frogwares yaparken yayıncı koltuğunda ise Nacon adlı firma oturuyordu. Ancak geliştirici ve yayıncı arasında yaşanan bir kriz oyunculara da yansımış durumda. Frogwares kanadından yapılan bir açıklama ile oyunculardan Sinking City Steam versiyonunun alınmaması istendi.


Oyunun geliştiricisi Frogwares yayıncı koltuğunda oturan Nacon‘u ödemeleri yapmamak ile suçlarken Nacon ise bu iddiaların tümünü reddetmiş vaziyette. Steam versiyonunun kendilerine ait olmadığını ve alınmaması gerektiğini belirtmiş olan geliştirici ekip bu konuda oyuncuların da desteğini almak istiyor. Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada geliştirici ekibin yakın zamanda daha fazla detay paylaşacağı da belirtilmiş vaziyette. Yayıncı ve geliştirici arasında yaşanan anlaşmazlıklar sonucunda geçtiğimiz yıl mağazalardan da bir süreliğine kaldırılmış olan Sinking City tekrar bu platformlara eklenmiş olsa da anlaşmazlıklar kolay kolay bitecek gibi görünmüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir