Anasayfa > Oyun Haberleri > Skyrim Game Pass Sistemine Dahil Oldu

Skyrim Game Pass Sistemine Dahil Oldu

Bethesda’nın en sevilen serilerinden biri olan The Elder Scrolls serisinin son oyunu Skyrim, Game Pass sistemine dahil oldu. Detaylar haberimizde.

Microsoft, Bethesda’nın ana şirketi olan Zenimax Media’yı bünyesine dahil ettikten kısa bir süre sonra DOOM Eternal, Game Pass sistemine eklendi. Bu olaydan sonra doğal olarak gözler diğer Bethesda oyunlarına çevrildi. Fallout, Wolfenstein, Dishonered gibi büyük oyunların başında duran Bethesda’nın yaptığı resmi açıklama, Skyrim’in Game Pass sistemine dahil olduğu yönde. Skyrim, Game Pass sistemine dahil oldu fakat oyun yalnızca Xbox konsolları üzerinden Game Pass üyeliğine sahip olanlar erişebilecek. Yani PC üzerinden Game Pass üyeliği alanlar için geçerli olmayacak.

Game Pass Nedir?

Skyrim Nasıl Bir Oyun?

The Elder Scrolls V: Skyrim, bir çeşit RPG yani Rol Yapma Oyunu’dur. Oyunun açık dünyasında karakterinizi istediğiniz şekilde geliştirebilir, istediğiniz yeteneği kazandırabilirsiniz. Suikastçı, savaşçı, büyücü gibi çeşitli sınıfların bulunduğu oyunda yalnızca yan görevlerle bile onlarca saat harcamak mümkün.

Pek siz hangi oyunun Game Pass sistemine dahil olmasını istiyorsunuz? Konuyla ilgili görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir