Anasayfa > Oyun Haberleri > Skyrim Oyuncusu Kuzeyde Katliam Yaptı

Skyrim Oyuncusu Kuzeyde Katliam Yaptı

Skyrim oyuncusu katliam denebilecek bir işe imza attı. Oyuncu, kuzey bölgesinde yaşayan tüm nordları, elfleri ve yaratıkları kesti.

Bu noktaya gelmeyen bir oyuncu var mıdır bilinmez. Bir oyunu o kadar çok oynar ve her noktasına o kadar çok hakim olursunuz ki, artık oyunda yapacak hiçbir şey kalmaz. Ancak oyundan da bıkmış değilsinizdir. İşte bu noktada oyuncuların çok iyi bildiği “fantezi yapma” isimli bir fenomen başlar. Bu fenomen kapsamında, oyunun teknik ve oynanış sınırları zorlanır. Bu belaya düşmüş son oyuncu ise Skyrim dünyasından geldi. Bir Skyrim oyuncusu, haritanın kuzey bölgesinde bulunan tüm nord, elf ve yaratıkları keserek ilginç bir katliama imza attı.

Skyrim ENB Nasıl Kurulur? – Grafik Modu Kurulum Rehberi

Oyuncu başarısını Reddit‘teki diğer Skyrim hayranlarıyla paylaşmayı da ihmal etmedi. Jaeinskyrim isimli kullanıcının yaptığı açıklamaya göre, toplamda 2201 NPC ve 2400 çeşitli canlı katliam çabaları kapsamında hayatını kaybetti. Oyuncu bu eforunun sonucunda, “Herkes gitti, Skyrim’de tek başımayım” yorumunda bulundu.

Görsellerden anlaşılacağı üzere, Skyrim evreninin Black Widow’u olmayı başaran Jaeninskyrim, Reddit üzerinden 1.3k yorum alarak, oyun dünyasının ilginç olayları içindeki yerini sağlamlaştırdı. Oyuncunun elinden kurtulan tek karakter Paarthurnax  oldu. Oyuncu bu karakterin daha iyisini hak ettiğini belirtti.

Skyrim’de elbette tüm NPC’leri öldürmek mümkün değil. Ancak Skyrim modları içinde NPC’lerin öldürülmesine ve minör NPC’lerin ölü kalmasına yarayan birçok mod bulunuyor.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir