Anasayfa > Oyun Haberleri > Skyrim ve Fallout 4 Game Pass PC Yolcusu Olabilir

Skyrim ve Fallout 4 Game Pass PC Yolcusu Olabilir

Bethesda’nın tarihi bir anlaşma ile Microsoft çatısı altına girmesiyle Skyrim ve Fallot Game Pass sistemine dahil olacaklar gibi görünüyor. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak tamamlanan satın alım sonrasında oyuncular gözlerini Bethesda ve Microsoft cephesinden gelecek olan haberlere dikmişlerdi. Bazı Bethesda oyunlarının bundan sonra yalnızca Xbox ve PC platformlarına çıkış yapacağı haberinin gündeme bomba gibi düşmesinin ardından dikkat çekici bazı farklı gelişmeler de yaşandı. Bir Twitter kullanıcısı tarafından ortaya çıkartılan bilgilere göre Skyrim ve Fallout 4 Game Pass sisteminin PC kanadına eklenecekler gibi görünüyor.


Oyunların PC Game Pass sistemine dahil olabilmeleri için öncelikle bir Microsoft Store sayfasına sahip olmaları gerekliliğini vurgulamış olan kullanıcı yakın bir zamanda oyunların bu sayfaya kavuşmuş olduklarını fark etmiş durumda. Bu haberin hızla yayılmasının ardından Microsoft mağazasından kaldırılmış olan oyunlar konusunda bu kadar hızlı davranılması da ateş olmayan yerden duman çıkmaz sözünü akıllara getiriyor. İki oyunun da bir paket içerisinde oyuncuların beğenisine sunulacağını söylemiş olan kullanıcı ayrıca paket için de çıkış tarihi olarak 12 Mart‘ı işaret etmiş durumda. Tüm bunların yanı sıra kullanıcılar The Evil Within‘in de Microsoft Store üzerinde listelendiğini fark etmiş vaziyetteler. Dolayısıyla bu durum da bizlere Skyrim ve Fallot 4‘ün yanı sıra The Evil Within‘in de Game Pass sistemine eklenebileceğini gösteriyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir