Anasayfa > Oyun Haberleri > Sniper Elite 4 Enhanced Yeni Nesil Konsollar İçin Çıkış Yaptı

Sniper Elite 4 Enhanced Yeni Nesil Konsollar İçin Çıkış Yaptı

2017’de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapan Sniper Elite 4, yeni nesil konsollar için bir yükseltme aldı. Sniper Elite 4 Enhanced ismiyle yeni nesil konsollara gelen oyun yüksek çözünürlük ve bazı performans iyileştirmeleri sunuyor.

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Rebellion’ın üstlendiği Sniper Elite 4, 2017’nin başlarında PlayStation 4, Xbox One ve bilgisayarlar için çıkış yapmıştı. Gerek gizlilik gerekse sıcak çatışma konusunda sağladığı çeşitlilikle beğeni toplayan Sniper Elite 4, oyuncular tarafından da bir hayli sevilmişti. Rebellion da bunun farkında olacak ki oyunu yeni nesil konsollara getirdi.

Sniper Elite 4 Enhanced

İşin iyi yanıysa oyuna önceden sahip olanların bu yükseltme için herhangi bir ücret ödemeyecek olması. Yani eğer PlayStation 4 veya Xbox One konsollarında Sniper Elite 4 oyununa sahipseniz bu yükseltme için bir ücret ödemenize gerek yok. Yükseltmenin içeriği ise 4K-60 FPS oynanış ve yükleme sürelerinin kısalması gibi performans odaklı iyileştirmelerden oluşuyor.

Bir keskin nişancıya hayat vereceğiniz Sniper Elite 4 Enhanced, II. Dünya Savaşı sırasında geçiyor. Gerçekçi grafikleri ve detaylı animasyonlarıyla dikkat çeken oyun, aynı zamanda konu oynanışa geldiğinde gerçekçiliğe de oldukça önem veriyor. Düşmanlarınızı yüzlerce metre öteden indirmek için gerçek bir keskin nişancı gibi düşünmeli ve yer çekimi, rüzgar ya da kalp atışı gibi detaylara dikkat etmelisiniz.

Superhot Negatif Yorum Bombardımanına Tutuldu

Yeni nesil konsolların piyasaya sürülmesiyle oyun stüdyoları da eski nesil oyunlarını yenilemeye ağırlık verdi. Son zamanlarda gördüğümüz remaster ve remake haberlerinin sayısı da bir hayli artamaya başladı. Geçtiğimiz aylarda çıkış yapan Mass Effect: Legendary Edition‘ın yanı sıra henüz çıkış yapmamış olan Dead Space Remake ve Prince of Persia: The Sands of Time Remake gibi isimler de oyuncuların merakla beklediği oyunlar arasında.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir