Anasayfa > Oyun Haberleri > Sniper Elite 4 Nintendo Switch’e Geliyor

Sniper Elite 4 Nintendo Switch’e Geliyor

Rebellion’ın geliştiriciliğini üstlendiği sevilen oyun serisi Sniper Elite’in son üyesi Sniper Elite 4 Nintendo Switch‘e çıkış yapacak.

Sniper Elite Switch

Serinin son oyunu Sniper Elite 4 2017 yılında çıkış yapmış, oyuncular tarafından oldukça yüksek notlar almıştı. Ana oyun içeriklerinin yanında, hedefimizin Hitler olduğu Target Führer ve savaş gemilerinde geçen Deathstorm ek içerikleri de çok beğenilmişti. Oyunun ana hikayesi diğer oyunlar gibi 2. Dünya Savaşı‘nda geçiyor. Fakat bu sefer karakterimiz 1943 yılında, İtalya‘da çıkan yeni bir tehdide karşı savaşıyor.

Dün Nintendo tarafından düzenlenen Direct Mini etkinliğinde, Sniper Elite 4’ün Switch konsoluna geleceği duyuruldu. Oyunun Switch sayesinde sahip olacağı en önemli özellik ise jiroskop ile nişan alabilme özelliği. Ayrıca Nintendo’nun HD Rumble teknolojisi sayesinde kalp atışınızı ve mermi etkilerini Switch kontrolcüleri üzerinden hissedebileceksiniz. Fakat şimdilik ek içeriklerin Switch versiyonunda olup olmayacağı bilinmiyor. Aşağıdan oyunun Switch için duyuru videosunu izleyebilirsiniz.

Sniper Elite 4’ün Nintendo Switch için 2020’nin yılbaşı tatilinde çıkış yapacağı açıklandı.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir