Anasayfa > Oyun Haberleri > Snoop Dogg Madden NFL 2020 Yayınına Ragequit Attı

Snoop Dogg Madden NFL 2020 Yayınına Ragequit Attı

Snoop Dogg Madden NFL 2020 oynarken izleyicilerini kırdı geçirdi. Oyuna ragequit atan ünlü rapçi, aksilik üzerine aksilik yaşadı.

Değişik stili, hayata karşı duruşu, müziği ve tüttürdüğü bilimum bitkilerle bir efsane haline gelen ünlü müzisyen Snoop Dogg, Twitch dünyasında da adından söz ettiriyor. Twitch’te DoggyDogg20 isimli bir hesabı bulunan rapçinin, yayınlarını 227 bin takipçi severek izliyor. Kanalın genel sloganı ise, Snoop Dogg’un felsefesini yansıtıyor: “Sit Back, Relax, and Chill its a vibe in here” (Arkana yaslan, gevşe ve takıl, burda bir his var).

Bugüne kadar kanalında, sadece yürek yemiş insanlara nasip olacak bir dizi olayı da gerçekleştiren müzisyenin son bombası da dün geldi. Snoop Dogg Madden NFL 2020 oynamak için açtığı yayına 15 dakika sonra ragequit attı. Multiplayer oyunları oynayanların oldukça aşina olduğu şekilde, oyuna bağıran ve küfürler savuran müzisyen, bu işi yapanların sadece ergenler olmadığını da ispat etmiş oldu.

Twitch, Metallica’nın Canlı Performansını Sessize Aldı

Oyunu oynamayı bırakan müzisyen, yayını da kapatmadı, ya da kapatmayı unuttu. Sandalyesini terk ettikten sonra saatlerce takipçiler boş bir sandalyeyi ve odayı izlemeye devam ettiler. Snoop Dogg yaklaşık 7,5 saat sonra oyun odasına geri döndü ve yayını kapattı. Bu süre zarfında ise, başka bir odada müzik çalıp takılmaya devam ettiği anlaşılan Snoop Dogg, soul ve funk klasiklerini takipçilerine de dinletmiş oldu.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir