Anasayfa > Oyun Haberleri > Solasta: Crown of the Magister Erken Erişim Bitiyor

Solasta: Crown of the Magister Erken Erişim Bitiyor

Solasta: Crown of the Magister erken erişim bitiyor. 27 Mayıs itibariyle erken erişimden çıkacak olan oyuna Steam ve Gog’dan ulaşılabilecek.

Solasta: Crown of the Magister beklediğimiz D&D oyunu olabilir. Geçtiğimiz günlerde erken erişim süresinin yakında biteceğini açıklayan geliştiriciler sözlerini tuttular. Oyun, yedi ay süren erken erişim süresini  27 Mayıs’ta bitirerek tamamen piyasaya sürülecek. Oyun Steam ve Gog üzerinden erişilebilir olacak.

Solasta: Crown of the Magister’ı öne çıkaran detay ise D&D’ye olan bağı. Oyun büyük ölçüde Dungeons and Dragons 5. edisyon kurallarına göre oynanıyor. Bu da demektir ki, D&D masasına oturamadığımız pandemi günlerinde, içimize biraz olsun su serpecek bir yapım çok yakında bizi bekliyor.

DnD Rehberi: DnD Nedir?

Oyunun geliştiricileri Steam üzerinden yayınladıkları soru cevap bölümünde, oyunla ilgili bir dizi soruyu yanıtladı. Buna göre oyunda seçilebilecek sınıflar fighter, rogue, wizard cleric, paladin, ranger, ve sorcerer olarak görünüyor. Elbette D&D evreninde sınıflar bununla sınırlı değil. Warlock, druid, monk, bard ve barbarian gibi sınıflar D&D oyunlarının önemli elementleri arasında. Geliştiriciler diğer sınıflarla ilgili sarı ışık gösterdi: Bu sınıfların oyunun sonraki zamanlarında DLC olarak gelebileceğini, ancak söz vermek istemediklerini ve ellerindeki işe odaklandıklarını açıkladılar.

Solasta: Crown of the Magister erken erişim oyuncularının hali hazırda oynadıkları oyuns süresiyle ilgili endişelenmelerine de gerek yok. Erken erişim bittikten sonra, dosyalar full sürüme taşınabilecek.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir