Anasayfa > Oyun Haberleri > Song of Iron Çıkış Tarihi Nihayet Belli Oldu

Song of Iron Çıkış Tarihi Nihayet Belli Oldu

Son dönemin en çok dikkat çeken bağımsız yapımlarından olan Song of Iron çıkış tarihi nihayet netlik kazandı. Detaylar haberimizde.

Son dönemlerde bağımsız yapımlar arasından pek çok ses getiren oyun da karşımıza çıkmaya başladı. AAA olarak tabir ettiğimiz pek çok büyük bütçeli yapımın alamadığı riskleri alarak oyunculara farklı deneyimler sunan bu bağımsız yapımlar pek çok oyuncu tarafından da merakla takip ediliyor. Çıkışını gerçekleştirmek için artık gün sayan Song of Iron da bu yapımlardan bir tanesi. Türkçe dil desteğine sahip olarak çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanan ve Viking teması üzerine kurulu olan Song of Iron için çıkış tarihi de nihayet resmi olarak oyuncularla paylaşıldı.

İskandinav Mitolojisinden Esintiler Taşıyan Oyunlar

Resting Relic adlı bağımsız stüdyo tarafından geliştirilen aksiyon-macera türündeki yapımın merakla beklenen çıkış tarihi 31 Ağustos 2021 olarak belirlenmiş vaziyette. 2.5D side scroller bir oynanışa sahip olan yapım bizleri kuzeyin soğuk, gizemli ve tehlikelerle dolu topraklarında bir maceraya çıkartacak. İskandinav mitolojisini kendisine temel alan ve oyuncuya bu mitoloji içerisinde yer alan tanrılar, yaratıklar ve olaylar ile içli dışlı olma imkanı veren oyun bunu yaparken aynı zamanda kendi tarzını da başarılı bir biçimde ortaya koymayı başarıyor. Daha şimdiden dikkatleri üzerine çekmiş olan yapım bizlere bir Viking olarak hayatta kalmanın ne demek olduğunu da sonuna dek hissettirecek. Merakla beklenen bağımsız yapımın Steam sayfasını ise buraya tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir