Anasayfa > Oyun Haberleri > Sonic Colors Remastered Yolda Olabilir

Sonic Colors Remastered Yolda Olabilir

Elde edilen bazı ipuçları biz oyunculara Sonic Colors Remastered için bir hayli ümit veröiş vaziyette. Detaylar haberimizde.

Takvimler 1991 yılını gösterirken hızlı ve mavi kirpi Sonic hayatlarımıza tozu dumana katarak bir giriş yaptı. O tarihten bu yana da Sega‘nın maskot koltuğunda oturan kirpimiz kendine ait animasyonlara, çizgi dizilere ve geçtiğimiz yıl vizyona giren bir de live-action filme sahip oldu. Tüm bunlar onun ününe ün katmış olsa da Sonic ününü elbette ki video oyunlarına borçlu. Döneminin konsollarında yapılamaz denilenleri yaparak bir öncü olmuş olan Sonic 2010 yılında oyun dünyasında Sonic Colors ile geri dönmüştü. Yalnızca Nintendo Wii ve DS konsolları için çıkışımı gerçekleştirmiş olan oyun bu sebeple serinin hayranları ve oyuncular arasında çok fazla yayılamamıştı. Buna rağmen oyun hem eleştirmenler hem de oyuncular tarafından olumlu yorumlar ile karşılanarak seri içerisinde iyi bir grafik çizmeyi başarmıştı.

Sonic Colors remastered

Bu oyunu o tarihlerde oynayamadıysanız size bir müjdemiz var. Görünüşe göre Sonic Colors Remastered yakında oyuncularla buluşacak. Henüz konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmamış olsa da bir seslendirme stüdyosu Sonic Colors Remastered projesi için iş ilanı yayınlamış durumda. Bunun yanı sıra Fransa merkezli bir perakendeci de Sonic Colors Ultimate adlı bir yapımı listelemiş durumda. Tüm bunlara bir de Sonic serisinin 30. yılı için özel planları olduğunu söyleyen Takashi Iizuka‘nın sözleri eklenirse oyuna kavuşmamız neredeyse kesin gibi görünüyor. Daha şimdiden oyuncular arasında heyecan yaratmış olan bu Sonic oyununun Fransız perakendecinin yapmış olduğu listelemeye göre PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformları için çıkışını gerçekleştirmesi bekleniyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir