Anasayfa > Sanat Haberleri > Sonic the Hedgehog 2 İçin Resmi Duyuru Geldi

Sonic the Hedgehog 2 İçin Resmi Duyuru Geldi

Oyun dünyasının sevilen karakterlerinden Kirpi Sonic’in beyaz perde macerasının devamı olan Sonic the Hedgehog 2 resmen duyuruldu. Detaylar haberimizde.

Sega‘nın unutulmaz oyun serilerinden olan Sonic 1991 yılında hayatlarımıza ilk dahil olduğundan bu yana pek çok yapımda kendine yer buldu. Sayısız video oyununun yanı sıra kendi animasyon serilerine de sahip olmuş olan hızlı kirpimiz için Netflix de bir animasyon dizisi hazırlığında olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Tüm bunların yanı sıra 2020 yılında beyaz perde macerasına da başlamış olan Sonic, başlangıçta tasarımı ile hayranlar tarafından ağır eleştirilere maruz kaldıktan sonra yapımcılar karakteri tekrar modelleyerek filmi bu şekilde piyasaya sürmüş ve iyi tepkiler ile karşılanmışlardı. Usta oyuncu Jim Carrey‘nin de Sonic‘in baş düşmanı Doctor Eggman rolü ile boy gösterdiği filmin merakla beklenen devam yapımı olacak olan Sonic the Hedgehog 2 de nihayet resmi olarak duyuruldu.

Kısa bir video ile duyurusu yapılan Sonic the Hedgehog 2 için vizyon tarihi de ortaya çıkmış durumda. Film 2022 yılının 8 Nisan günü izleyicilerin karşısında olacak. Kısa videoda dikkat çeken bir diğer detay ise Sonic‘in en az kendisi kadar ünlü olan yoldaşı Tails‘ın da ikinci filmde karşımıza çıkacağına dair olan ipucu. İlk filmi ile başarılı oyun uyarlaması filmler arasına adını yazdırmayı başarmış olan Sonic the Hedgehog bakalım bu başarısını ikinci filmi ile de devam ettirebilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir