Anasayfa > Oyun Haberleri > Sonic Serisinin Yeni Oyunu Ertelenebilir

Sonic Serisinin Yeni Oyunu Ertelenebilir

Geçtiğimiz aylarda 2022 için çıkması düşünülen yeni açık dünya Sonic oyunu için Sonic Team, “Biraz erken konuşmuş olabiliriz” yorumunu yaptı.

Mayıs ayının sonlarına doğru yapılan Sonic Central yayının sonunda duyurulan serinin yeni büyük oyunu için oyunun çıkış tarihi belli olmuş, internetteki birkaç insandan oyunun ismiyle ilgili sızıntılar bile gelmişti. Oynanış detayları ve içeriği hakkında resmi olarak hiçbir bilgiye sahip olmadığımız bu yeni oyun için hayranlar yeni bilgilere aç bir şekilde bekleseler de (oyunun çıkış kapağı için taslak hazırlayanlar bile var), SEGA yaptığı yeni açıklamada yaptıkları açıklamalarda biraz hızlı davrandıklarını dile getirdi.

Sonic Rangers

Serinin son büyük oyunu 2017’de çıkmıştı ve aradan uzun bir süre geçtiğinden yapımcılar yeni bir oyun çıkarmak için çok hevesli olduklarını dile getirdiler, ancak bu heveslerinin bazı gerçekleri görememelerine ve hayranları gereğinden fazla ümitlendirdiklerini de eklediler. Oyun ekibinin başı Takashi Iizuka: “Hayranlarımız için uğraştığımız oyun hakkında bazı şeyler paylaşmak istesek de duyurular biraz yetersiz kaldı, 2022’de çıkacağını söylemek için biraz erken davrandık” açıklamasını yaptı.

Sonic’in Yeni Açık Dünya Oyunu Duyuruldu

Oyunun simgesinin ne anlama geldiği konusunda sorulara karşılık ise yeni simgenin oyundaki bir şeyin sembolü olduğunu, ve gözlemleyerek ya da araştırarak anlamını çıkarabileceğimiz bir şey olmadığını ekledi. Oyunun ertelenme ihtimali yüksek olsa da yakın tarihte sevimli kirpi arkadaşımızın birçok içeriği geliyor. Eylül’de çıkacak olan Sonic Colors Ultimate, seneye çıkacak olan derleme oyunu Sonic Origins ve Netflix’e gelecek olan bir dizisi bile olacak.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir