Anasayfa > Oyun Haberleri > Sony Bazı Cyberpunk 2077 İadelerini Kabul Etmiyor

Sony Bazı Cyberpunk 2077 İadelerini Kabul Etmiyor

Sony Cyberpunk 2077 iadelerini kabul etmiyor mu? Twitter üzerinden paylaşılan ekran görüntülerine göre Sony, Cyberpunk 2077 için yapılan bazı iade işlemlerini reddediyor. İşte detaylar.

Cyberpunk 2077 Geliştiricileri Özür Mesajı Yayınladılar

10 Aralık 2020 itibariyle merakla beklenen CD Projekt RED oyunu Cyberpunk 2077 çıkışını yaptı. 7 senelik büyük bekleyiş sonra erdi ve oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkışını yaptı. Yeni nesilde de PlayStation 5 ve Xbox Series X/S üzerinden geriye uyumluluk desteği ile oyunlar çalışıyor. Oyunun yeni nesil sürümünün 2021 yılında çıkış yapması bekleniyor. Her ne kadar birçok platformda oyunu görsek bile her platformda oyun aynı düzeyde çalışamıyor. Özellikle bug ve grafik hatalarından şikayetçi olunan oyunun PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri oldukça problemli. Bu konsollarda oyunun yeterince iyi olmaması nedeniyle oyunculardan tepki gelmeye başlamıştı. Tepki üzerine CD Projekt RED, bir özür mesajı yayınladı ve konsollar için iade işlemlerinin kabul edileceğini duyurdu. Her ne kadar geliştirici şirket iade işlemlerini onaylasa da Sony, bazı iadeleri reddediyor!

Mgs2master 2 ismiyle Twitter’da yer alan Hackinformer yazarının yaptığı bir paylaşımda oyunun iade işlemiyle ilgili ekran görüntüleri yer alıyor. Paylaşılan gönderide Sony’nin iade işlemini reddetiğini görüyoruz. Sony’nin politikalarına göre eğer bir oyunu indirmeye başlarsanız iade hakkınızı kullanamıyorsunuz. Sony’de politikalarının bu yönde olduğunu belirterek işlemi reddediyor. CD Projekt RED’in açıklamasına göre oyunun iade etmek istediğiniz konsolun sistemi üzerinden iade etme hakkına sahipsiniz ancak Sony burada kendi politikasına göre hareket etmeyi tercih ediyor. Sony’den veya CD Projekt RED’den henüz bir açıklama gelmedi.

Cyberpunk 2077 hakkında düşüncelerimizi merak ediyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ilgili inceleme yazımıza ulaşabilirsiniz.

Cyberpunk 2077 İnceleme Dosyası – Tüm Detaylarıyla Cyberpunk 2077

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir