Anasayfa > Oyun Haberleri > Sony Oyun Fiyatları İçin 70 Dolardan Fazlasını Düşünüyordu!

Sony Oyun Fiyatları İçin 70 Dolardan Fazlasını Düşünüyordu!

Ortaya çıkan yeni bilgilere göre Sony oyun fiyatları için başlangıçta 70 dolarlık fiyat etiketini de yeterli görmemiş. Detaylar haberimizde.

Yeni nesil konsolların piyasaya sürülmesi ile birlikte yeni neslin gücünü oyunculara hissettirecek olan oyunlar da ortaya çıkmaya başladı. Bunun oyun fiyatları üzerindeki yansıması ise kaçınılmaz oldu. Geçtiğimiz aylarda Sony kanadından yapılan açıklamalar oyunların alıştığımız 60 dolarlık çıkış fiyatlarının 70 dolara yükseleceği yönündeydi. Ancak görünüşe göre bu 10 dolarlık fiyat artışı da başlangıçta Sony için tatmin edici seviyede olmamış. Yeni nesil oyunlar için başlangıçta 70 dolardan fazla bir fiyat etiketi düşünmüş.

Sony oyun fiyatları

Bloomberg tarafından yayınlanan yeni bir rapor ile birlikte ortaya çıkan bilgilere göre Sony‘nin oyunlar için düşündüğü fiyatın arkasında artan oyun yapım maliyetlerinin yanı sıra enflasyon gibi etmenler de bulunuyor. Sony oyun fiyatları için 70 doların üzerinde bir fiyat düşünmüş olsa da yetkililerin aklındaki net fiyatın ne olduğu bilinmiyor. Ancak 10 dolarlık fiyat artışının bile oyuncular tarafından tepkiler ile karşılandığını düşünecek olursak bu fikirden geri adım atılmış olması isabetli görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir