Anasayfa > Oyun Haberleri > Spawn Karakteri İçin Oynanış Videosu Yayınlandı!

Spawn Karakteri İçin Oynanış Videosu Yayınlandı!

Bildiğiniz üzere Spawn adlı karakterin çıkış tarihini belirtmiştik. Bugün ise karakterin oynanış videosu yayınlandı. Detaylar haberimizde. 

Deadpool, Ghost Rider karışımı gibi gözüken karakterimiz, Mortal Kombat’ın vahşet dolu dünyasına giriş yapıyor. Fragmanda da gördüğümüz gibi karakterin yakın ve uzak saldırıları oldukça güzel. Ayrıca yaptığı kombolar da oyuncuların ağzının suyunu akıttırdı. Bir yandan silahlarıyla, bir yandan zincirleriyle ve bir yandan da mistik güçlerini kullanmaktan çekinmeyen karakterimizin Fatal Blow hareketi oldukça tatmin edici. Batman misali uçup havada rakibini onlarca silah ile taradıktan sonra akıllarımıza seriden tanıdığımız Ermac ve Shinnok karakterlerini getiren mistik güçlerini kullanıyor. Fatality hareketi ise zincirleriyle rakibinin derisini yüzdükten sonra güçleriyle rakibini paramparça ediyor. Gerçekten de Mortal Kombat evreni için çok uyumlu bir karakter. Scorpion ile zincir muhabbetini bol bol konuşacaklarını tahmin etmek zor değil. Zafer pozunda ise alevler içerisinden yer altına girip başka bir diyara geçiş yapıyor ve devasa bir ejderhanın karşısında diz çökerken görüyoruz. Bu havalı sahnenin ardından sevenleri daha da çok gaza geldiğini tahmin etmek mümkün.

Spawn

Siz de Spawn karakteri hakkındaki beklentilerinizi ve fragman hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar. Esen kalınız!

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir