Anasayfa > Oyun Haberleri > Spider-Man: Miles Morales İçin Oynanış Videosu Yayınlandı

Spider-Man: Miles Morales İçin Oynanış Videosu Yayınlandı

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales için ilk oynanış videosu yayınlandı. Detaylar haberimizde. 

Dün yapılan PlayStation 5 etkinliğinde gösterilen oyunlardan birisi de  Miles Morales oldu. İlk kez oynanışı gösterilen oyun, orijinal oyundan tam 1 sene sonrasında geçecek. Her ne kadar oynanış görüntüleri orijinal oyuna benzese de yeni karakterimiz Miles, oyuna görünmezlik gibi oldukça keyifli mekanikler ekliyor.

Spider-Man Miles Morales İçin Fragman Geldi

Ayrıca oyunun kötü karakteri Tinkerer da fragmanda gösterilen karakterlerin arasındaydı. İşte yeni Spider-Man oyunu için yayınlanan fragman:

https://www.youtube.com/watch?v=yqfN2KljA3Q

Fragmanda PlayStation 5’in gücünü ve kalitesini göstermek özellikle cıvıl cıvıl renkler kullanılmış. Harlem’de geçen oyunda Tinkerer adlı düşmanımızla savaşırken bir yandan da halkın güvenliğini sağlamamız gerekiyor. Videodan görüldüğü kadarıyla oyunun müzikleri daha çok Hip Hop tarzında. Tabi örümcek güçlerine sahip olan Miles, önceki oyundan daha fazla akrobatik sahneler sunuyor bizlere. Ayrıca oyunda, PlayStation’a özel oyunların klasiği haline gelmiş “quick time event” sahneleri de bulunuyor.

Oyun bu yılın sonunda hayranlarıyla buluşacak. Siz de oyun hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir