Anasayfa > Oyun Haberleri > Spider-Man Remastered Önemli Değişikliklerle Geliyor!

Spider-Man Remastered Önemli Değişikliklerle Geliyor!

Yeni nesil konsolların çıkmasıyla beraber oyun firmaları da oyunlarını bu konsollara port etmeye başladılar bile. İşte bu oyunlardan birisi de Marvel’s Spider-Man oyunu. PlayStation 5’e Spider-Man Remastered adıyla çıkış yapacak oyunla ilgili oldukça ilginç detaylar ortaya çıktı.

spider-man remastered

2018’de çıkış yaptığında büyük beğeni toplayan Spider-Man’in PlayStation 5 için yeniden uygun hale getirileceği zaten biliniyordu. Fakat bazı ayrıntılar yavaş yavaş bizlere ulaşmaya başladı. Bu ayrıntılardan belki de en önemlisiyse Peter Parker’ın tamamen farklı birisi tarafından canlandırılıyor olması. Yapılan açıklamaya göre Peter Parker’ın yüzü, oyunun remastered versiyonunda John Bubniak tararfından değil, Ben Jordan tarafından canlandırılacak. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Spider-Man Remastered tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Oyunun geliştiricisi İnsomniac’ın yaptığı açıklamaya göre bunun sebebi, yüz tarama ve yakalama teknolojisiyle daha uyumlu bir yüze ihtiyaç duymaları. Bu sayede oyunun görsel anlamda en üst düzeye ulaşmasını sağlamayı hedefliyorlar. Fakat her ne kadar İnsomniac böyle bir açıklamada bulunmuş olsa da hatrı sayılır bir kesim bunun oldukça gereksiz bir değişiklik olduğunu söylüyor. Ayrıca Spider-Man Remastered için seçilen Ben Jordan’ın MCU’nun yeni Peter Parker’ına, yani Tom Holland’a benzediğini düşünenler de var.

CDPR’dan Cyberpunk 2077’nin “Crunch Time” Eleştirilerine Cevap

İnsomniac Spider-Man Remastered ile ilgili bazı ayrıntılara da değindi. Bu ayrıntılardan birisi de oyunun Ray Tracing teknolojisinden yararlanacağı. Bu sayede oyundaki gölgeler ve yansımalar çok daha gerçekçi gözükecek. Ayrıca oyun PlayStation 5’de 60 fps stabil bir şekilde çalışabilecek. Bunların yanı sıra oyuna bazı yeni kostümlerin de ekleneceği duyuruldu.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir