Anasayfa > Oyun Haberleri > CDPR’dan Cyberpunk 2077’nin “Crunch Time” Eleştirilerine Cevap

CDPR’dan Cyberpunk 2077’nin “Crunch Time” Eleştirilerine Cevap

Cyberpunk 2077 oyununu yetiştirmek için geliştiricileri haftada altı gün çalıştırmaya başlayan CDPR, firmaya yöneltilen eleştirilere cevap verdi.

Uzun süredir geliştirilme aşamasında olan, buna rağmen üst üste ertelemelerle oyuncuların sabrını zorlayan Cyberpunk 2077’nin çıkışına çok az bir süre kaldı. Son altı hafta kala oyunun geliştiricilerinin mesai günlerini kendilerine daha fazla para vererek artıran CD Projekt Red, bu hikayenin yayılmasının ardından kendilerine yöneltilen eleştirilere cevap verdi. Stüdyonun başındaki isim Adam Badowski, çalışanların emeğinin karşılandığını açıkladı.

Cyberpunk 2077: Keanu Reeves Eşliğinde Yeni Bir Video

Sıkışan Cyberpunk 2077 hakkında Adam Badowski’nin açıklaması

CD Projekt Red stüdyosunun başındaki isim Adam Badowski, Twitter’dan yaptığı açıklamayla Cyberpunk 2077 projesinin ekip için çok önemli olduğunu, bu sebeple takımın da bu isteği anlayışla karşıladığını belirtti. Birçok kişi fazla iş saatlerinin daha fazla parayla dengelenemeyecek bir şey olduğunu, insanların aileleriyle vakit geçirmesi gerektiğini söylese de CDPR oyunu son düzlükte mükemmelleştirmeye kararlı.

“Bu son altı hafta, hepimizin hayatımızın büyük bir kısmını üzerinde harcadığımız bir proje için son düzlük. Çok önemsediğimiz bir şey için. Takımın büyük bir kısmı bu zorlamayı anlayışla karşılıyor, özellikle de oyunu tam sertifikaya gönderdiğimize, gurur duymak istediğimiz bir oyunu piyasaya sürmemize her gün açık açık yaklaştığımıza bakılınca. Vermek zorunda olduğum en zor kararlardan biriydi, fakat herkesin çalıştığı ekstra süre dolgun bir şekilde telafi ediliyor. Ve tıpkı son yıllardaki gibi 2020’de yaptığımız yıllık kârın %10’luk bir kısmını direkt olarak ekibimize bölüştüreceğiz.”

Ekstra çalışma saatlerini dolgun bir maaşla telafi ettiklerini söyleyen Badowski, açıklamasının sonunda şirketin yaptığı kârı direkt olarak takımla paylaştıklarını da bir kez daha belirtmiş oldu. Oyun hakkında yeni bilgiler verilen Night City Wire programının üçüncü bölümünde detaylı açıklamalar vardı. Oyunun şehri Night City, şehirdeki çeteler hakkında birçok bilgiye sahip olduk. Night City Wire’ın üçüncü bölümünde verilen bilgileri topladığımız yazıya aşağıdan ulaşabilirsiniz. Cyberpunk 2077’den beklentileriniz nelerdir, ertelemeler sizi oyundan soğuttu mu? Düşüncelerinizi bizlerle paylaşmaktan çekinmeyin. Herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Night City Wire: Episode 3 – Cyberpunk 2077 Hakkındaki Tüm Detaylar

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir