Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077: Keanu Reeves Eşliğinde Yeni Bir Video

Cyberpunk 2077: Keanu Reeves Eşliğinde Yeni Bir Video

Cyberpunk 2077 Keanu Reeves gibi büyük bir yıldızı bünyesinde barındırıyor. Johnny Silverhand karakterine hayat veren Keanu Reeves, bugün paylaşılan videoda oyunu kısaca sundu.

cyberpunk 2077 keanu reeves

Oyunun resmi Youtube hesabı üzerinden paylaşılan video Keanu Reeves’in bir sorusuyla başlıyor. “2077’de birini suçlu yapan şey nedir?” diye soran ünlü aktör kendi sorusuna “yakalanmak” cevabını veriyor.

Seize the Day adlı 30 saniyelik video, oyunun geniş çaplı pazarlama kampanyasını başlatır nitelikte. Videoyu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Billie Eilish’in Bad Guy parçasının eşlik ettiği reklam videosu bugüne dek Cyberpunk 2077’ye dair görücüye çıkan birçok görüntüyü bir araya getiriyor.

“Night City’de herhangi birine ya da herhangi bir şeye dönüşebilirsiniz. Tabii vücudunuz bunun bedelini ödeyebilirse…Günün tadını çıkarın. Sonra onu ateşe verin.”

2077 yılında geçen Cyberpunk 2077, insanların vücut parçalarını adeta ıskartaya çıkarıp yerine sibernetik eklentiler taktığı bir metropole götürecek.

Cyberpunk 2077 Night City Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Cyberpunk 2077 Keanu Reeves ise oyun içerisinde etkileşime geçebileceğimiz karakterlerden biri olan Johnny Silverhand’i canlandıracak. Oyunun en çok merak edilen unsurlarından biri olan Johnny Silverhand hakkında daha fazla bilgi almak için yazımıza göz atabilirsiniz.

Johnny Silverhand Kimdir? – Cyberpunk 2077 Öncesinde Tanıyalım

Oyun dünyasının heyecanla beklenen yapımı 19 Kasım 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak. Cyberpunk 2077 yıl içerisinde Stadia üzerinde de oynanılabilir olacak. CD Projekt Red’in amiral gemisi yeni nesil konsollar için de henüz duyurulmamış bir tarihte çıkış yapacak.

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir Yorum

  1. Çok iyi olmuş yalnız

    ISLANDIM…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir