Anasayfa > Oyun Haberleri > Spirit Blossom Temasıyla Yeni Bir Şampiyon Daha Gelebilir!

Spirit Blossom Temasıyla Yeni Bir Şampiyon Daha Gelebilir!

League of Legends, şampiyon havuzuna katılacak yeni ormancısı Lillia’nın tanıtımını kısa bir süre önce oyunculara sundu. Bununla birlikte sevilen kostüm temalarına yenisini ekleyen Riot, karşımıza Uzak Doğu’nun doğal güzelliğini gözler önüne seren Spirit Blossom temasını çıkardı. Yeni Narin Goncamız Lillia, Vayne, Thresh, Yasuo ve Teemo kostümleri ile çıkışını yapan tema, ilerleyen dönemlerde dünyasına başka şampiyonları ekleyecek. PBE sunucusunda oyunculara sunulan yeni emotelara bakacak olursak bu şampiyonlardan birkaçının ismini paylaşmak mümkün.

Spirit Blossom

Emotelar arasında tema ile çıkışını yapan şampiyonlarımız haricinde gördüğümüz Spirit Blossom temalı birkaç farklı şampiyon daha var. Sol üstte mor renk paletiyle gördüğümüz Cassiopea, sağ üstte beyaz-pembe renk paletiyle dikkat çeken Riven, insan formundaki kuzunun boynuzlarından ve ondan asla ayrılmayacak kurttan tanıyacağımız Kindred ve tabii ki kulaklarından ve yüzündeki çizgilerden hemen bizlere göz kırpan Ahri! Bu kostümlerin ne zaman getirileceğini kesin olarak bilemesek de uzun süredir mainlerine kostüm bekleyen birçok oyuncuya umut verdiği kesin.

Spirit Blossom
(Spirit Blossom ikonları)

Emotelar ile birlikte sızdırılan bir diğer şey de bir süredir oyuncular arasında merak yaratan, Yasuo’nun kardeşi Yone oldu. Spirit Blossom temasında bir kostüme sahip olacağı, en önemlisi de bir şampiyon olarak çıkış yapacağı fikrine varabilecek olsak da sadece bir sızıntı olduğu için kesin bir şey diyemeyiz. Fakat Riot‘ın yeni şampiyonlar hakkındaki açıklamasında ‘Ölmeyi reddeden bir şampiyon‘ kısmı geçtiğinden şampiyon havuzuna eklenmiş bir Yone görmek pek de imkansız değil.

Spirit Blossom Yone

Yone

(Thresh’in Spirit Blossom ses dosyalarında Yone’un ismi geçiyor)

Riot‘ın League of Legends 2020 senesi için planladığı pek çok şampiyon, hikayesine yeni yüzleri katabileceği farklı temalar ve oyun modları var. Fakat şimdilik, 15, 22 ve 24 Temmuz tarihlerinde paylaşılacak yenilikler için LoL Client‘ınızı boşlamamanızı öneririz.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir Yorum

  1. Yone gelirse hikayede nasıl bir değişiklik yapacaklar acaba :/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir