Anasayfa > Oyun Haberleri > Splitgate Sezon 0 Fragmanıyla Resmen Betadan Çıktı

Splitgate Sezon 0 Fragmanıyla Resmen Betadan Çıktı

Dün akşam Gamescom Opening Night Live yayınında gösterilen fragmanla birlikte Splitgate beta süreci resmen sona erdi.

Orijinal çıkışını 2019’da yapan Splitgate Arena Warfare, geçtiğimiz yaz aylarında büyük popülerlik kazanarak Steam’ın en çok oynanan oyunları arasında yerini almayı başarmıştı. Ancak oyuna akın eden binlerce oyuncunun sebep olduğu server sorunlarından ötürü 2 yıldır içinde olduğu beta sürecinden çıkamayan oyunun 1.0 çıkışı ağustos ayına ertelenmişti.

1 Ay daha betada kalacak olmasına rağmen oyuncu sayısı artmaya devam eden Splitgate, ağustos ortası 67 bin rekor oyuncuya ulaşarak Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Rust ve Warframe gibi oyunları geride bırakmayı başarmıştı. geçtiğimiz aylarda Playstation 4/5 ve Xbox One/Series platformlarında da çıkış yapan bağımsız yapım, oldukça kapsamlı bir oyuncu kitlesi elde etmiş gibi görünüyor.

Bununla birlikte, hayranların merakla beklediği an dün akşam geldi ve Gamescom Opening Night Live yayınında kendine yer bulan Splitgate, Sezon 0 başlıklı fragmanıyla sahne alarak 2 yıllık beta sürecini resmen sonlandırdı.

Halo ve Portal’ın birleşimi olarak tanımlayabileceğimiz Splitgate, oynaması ücretsiz bir birinci şahıs arena nişancı oyunu. Türkçe dil desteği de sunan oyunun Steam mağaza sayfasına buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

Splitgate Sezon 0 Güncellemesi ve Yenilikleri

Sezon 0, geçtiğimiz ay oyundan çıkarılan, oyunun en eski haritası Outpost’un yeniden tasarlanmış bir halini geri getirecek. Kerman Station ismi verilen harita Outpost’un yerini alacak.

Splitgate harita

Yeni haritanın yanında, Splitgate 100 basamaktan oluşan yeni bir Battle Pass’e de sahip olacak. Battle Pass’i yeni eklenen ”Contamination” ve ”Casual Team Rumble” modlarında da kasmak mümkün olacak.

Gamescom 2021 yayınında Portal görmesek de, Splitgate’in diğer yarısı Halo’nun yeni oyunu için de çıkış tarihi ve dahasını öğrendik. Kaçırdıysanız ilgili haberimize buraya tıklayarak göz atabilirsiniz.

Hakkında Ali Ergül

nicelikten ziyade nitelik ve özgünlüğe inanan bir oyun meraklısı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir