Anasayfa > Oyun Haberleri > Square Enix Outriders İçin Olumlu Açıklamalarda Bulundu

Square Enix Outriders İçin Olumlu Açıklamalarda Bulundu

Oyun dünyasının bilinen isimlerinden Square Enix Outriders hakkında açıklama yaptı. Şirketin yetkili isimlerinden Matsuda Outriders’ın başarısına dikkat çekti.

Outriders 1 Nisan 2021’de oyuncularla buluşmuş ve kimi çevreler tarafından beğenilirken kimi çevreler tarafından da çokça eleştirilmişti. Bu karışık eleştirilere rağmen Square Enix, Outriders’tan yana oldukça mutlu gözüküyor. Şirketin yetkili isimlerinden Matsuda bu konuya değinerek, Square Enix olarak Outriders’ın satış oranından ve oyuncu sayısından oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

Outriders

Matsuda yaptığı açıklamada Outriders’ın beklentilerinin üstünde bir performans sergilediğini söyleyerek bunun Square Enix için adeta bir sürpriz olduğunu belirtti. Ayrıca Microsoft ile iş birliği yapmalarının ve oyunu Game Pass’e getirmelerinin de oyuncu sayısını olumlu yönde etkilediğini söyleyen Matsuda, bu kararın onlar için oldukça kazançlı olduğunu da belirtti. Eğer bir Xbox One, Xbox Series S veya Xbox Series X sahibiyseniz Outriders’ı Game Pass üzerinden oynayabilirsiniz. Game Pass’i bilgisayar üzerinden kullananalar içinse şimdilik böyle bir imkan yok.

Oyun Dünyasının Fedakarlıklarını Unutamadığımız Babaları

Square Enix, Mayıs ayının ortalarında yaptığı bir açıklamayla oyunun çıktığı ilk ayda 3.5 milyonun üzerinde oyuncuya sahip olduğunu açıklamıştı. Bu sayının temeli ise dünyanın çeşitli yerlerinden ve farklı platformlar üzerinden Outriders oynayan, her biri ortalama 30 saatin üzerinde oynama süresine sahip oyunculara dayanıyor. Outriders şu anda PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X ve bilgisayarlar için oynanabilir durumda.

Outriders

Başarılı şirket ayrıca geçtiğimiz E3 etkinliğinde de birçok yeni oyun duyurusunda bulundu. Square Enix’in E3 2021’de duyurduğu ve gelecekte çıkış yapacak oyunların arasında Marvel’s Guardians of the Galaxy, Life is Strange Remastered, Babylon’s Fall, Hitman Sniper: The Shadows ve Stranger of Paradise Final Fantasy Origin gibi oyunlar var.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir