Anasayfa > Listeler > Oyun Dünyasının Fedakarlıklarını Unutamadığımız Babaları

Oyun Dünyasının Fedakarlıklarını Unutamadığımız Babaları

Oyun dünyası sımsıcak pek çok şeyin yanı sıra sıcacık baba-evlat ilişkileri de barındırıyor. İşte unutamadığımız oyun dünyasının babaları…

  • Kratos

oyun dünyasının babaları

God of War serisi ile hayatımıza giren öfkeli olduğu kadar da hüzünlü tanrı Kratos bir aile kaybettikten sonra yaralarını bir nebze de olsa sardı ve oğlu Atreus ile olan ilişkisini güçlendirdi. Şimdilerde epey huzurlu olduklarına eminiz.

  • Geralt of Rivia

oyun dünyasının babaları

Baba olmanın her zaman kan bağına sahip olmak demek olmadığının en iyi örneklerinden biri olan Geralt Ciri ile imrenilecek bir baba kız ilişkisine sahip. Ciri için atıldığı tehlikelere Ciri de aynı şekilde karşılık veriyor elbette.

  • Corvo Attano

oyun dünyasının babaları

Zorlu yollardan geçip adını temize çıkarttıktan sonra kızını da tıpkı kendisi gibi bir suikastçı olarak yetiştiren Corvo Attano yıllarca gölgelere gizlendikten sonra şimdi gururlu bir baba olarak kızının tahtının hemen ardında ona rehberlik ediyor.

  • Octodad

oyun dünyasının babaları

O gerçek bir aile babası! Tek falsosu ise ahtapot olması. Yani bu elbette bizler için bir falso değil, ahtapot da olsa baba babadır ancak kendisi bunu eşi ve çocuklarından gizlemeye çalışıyor.

  • Joel

İşte baba kelimesinin oyun dünyasındaki sözlük karşılıklarından biri. Ellie için gözünü budaktan sakınmayan kahramanımız bu küçük kızı belli ki kaybettiği evladı yerine koyup bağrına basıyor.

  • Lee Everett

Clementine adlı tatlı mı tatlı küçük kıza zombiler ve diğer tehlikelerle dolu bir dünyada kan bağları olmamasına karşın babalık eden Lee de oyun dünyasının unutulmaz babaları arasında.

  • Eli Vance

Seni nasıl unutabiliriz ki Eli Vance? Alyx için harika bir baba olmasının yanı sıra zekası ve icatları ile de insanlığın Combine işgaline karşı son kalelerinden biri.

  • Jack

Alıştığımız babalardan biraz daha farklı bir profilde olsa da ailesini kendince çok seven ve yemek vaktinde herkesin masada olmasını isteyecek kadar da geleneksel bir baba Jack. Yemek teklifini geri çevirmeseniz iyi edersiniz.

  • Michael

Ah bu Michael eşinden ve evlatlarından neler çekti bir bilseniz… Gerçi eminiz ki çoğunuz biliyorsunuzdur. Öyleyse siz söyleyin dostlar, bu adama yapılanlar hak mı reva mı?

  • Giovanni Auditore

Assassin’s Creed serisinin hala en çok sevilen suikastçısı Ezio‘nun babası olan Giovanni de biz oyuncular için apayrı bir yere sahip. Ee, Ezio gibi bir evlat yetiştirmiş olmak öyle kolay mı?

İskandinav Mitolojisinden Esintiler Taşıyan Oyunlar

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir