Anasayfa > Oyun Haberleri > Star Citizen Çıkış Tarihi Hala Belirsizliğini Koruyor

Star Citizen Çıkış Tarihi Hala Belirsizliğini Koruyor

Star Citizen çıkış tarihi belirsizliğini koruyor. Yıl sonu değerlendirmesi yapan geliştiriciler yaptıklarını ve yol haritalarını anlattı.

Star Citizen ya tarihin en büyük uzay simülasyonu olacak ya da hiç bitmeyen bir Half Life 3 hikayesine dönecek. 2013 yılında KickStarter’dan 34.000 destekçi ve 2 milyon doların üzerinde fonla ayrılmayı başaran oyun, 2020’de halen tam bir oyun yaratamamış olmanın hüsranını ve sinir bozukluğunu yaşıyor.

Star Citizen için heyecanlı olan oyuncular kelimenin gerçek anlamıyla yüzbinleri buluyor. Bu yüzbinlerin ücret vererek kaydoldukları oyun, The Gamer sitesinin tahminine göre dudak uçuklatan bir 315 milyon dolarlık fon yaratmayı da başardı.

The Outer Worlds İnceleme – Uzayda Bir RPG

Geliştirici Cloud Imperium CEO’su Chris Roberts sene sonunda bir mektup yayınlayarak gelişmeleri değerlendirdi. Mektubuna Charles Dickens’ın İki Şehrin Hikayesi romanının ünlü giriş cümlesi “Zamanların en iyisiydi, zamanların en kötüyüsüydü” ile başlayan CEO, tahmin edildiği üzere Covid-19 pandemisinden şikayet etti.

2020 yılında pandemiden dolayı bir çok oyun ertelendi ve gelişme süreci aksadı. Star Citizen’ın da buna bir istisna olmadığını belirten CEO, evden çalışmak zorunda kalmanın oyunun geliştirilmesine olan etkisinden bahsetti. Yine de 2020’de uzun bir yol kat ettiklerini bildiren CEO, Star Citizen çıkış tarihi ile ilgili kesin bir bilgi vermedi.

World of Tanks kadar geniş bir açık dünya olan uzay oyununun bir an önce çıkmasını, oyuna hali hazırda para harcamış ve çeşitli safhalarını oynamış oyuncular dört gözle bekliyor. Bu proje batacak mı, çıkacak mı önümüzdeki yıl gösterecek.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir