Anasayfa > Oyun Haberleri > Star Wars Battlefront 2 Sunucuları Yoğunluğa Dayanamadı

Star Wars Battlefront 2 Sunucuları Yoğunluğa Dayanamadı

Epic Games Store tarafından oyuncularla bedava olarak buluşturulmasının ardından Star Wars Battlefront 2 sunucuları yaşanan yoğunluğa dayanamadı. Detaylar haberimizde.

14 Ocak Perşembe itibariyle Epic Games Store üzerinden oyunculara bedava dağıtılmaya başlanan Star Wars Battlefront 2 daha şimdiden EA Games‘in başını ağrıtmış vaziyette. 2017 yılında çıkışını gerçekleştiren, çıkışını gerçekleştirdiği günlerde de barındırdığı lootbox’lar ve mikro ödemeler ile EA‘nin başına dert olmuş olan oyun bu kez de sunucularda yaşanan yoğunluğa dayanamadı. Dünyanın dört bir yanından tonlarca oyuncunun oyuna bir anda gösterdiği ilgi karşısında dayanamayan Star Wars Battlefront 2 sunucuları çöktü. Üstelik oyun 21 Ocak Perşembe gününe kadar bedava dağıtılmaya devam edecek. Bu da birçok oyuncunun daha bu yoğunluk üzerine ekleneceği anlamına geliyor.


EA Help hesabı üzerinden konuya ilişkin açıklamalarda bulunan şirket sunucu kapasitelerini büyüttüklerini oyuncular ile paylaştı. Sunucu kapasitesinin arttırılması sonrasında oyunda yaşanan herhangi başka bir sorun rapor edilmiş değil. Ancak Epic Games Store‘un 21 Ocak Perşembe gününe kadar oyunu oyunculara bedava olarak dağıtmaya devam edeceğini düşünürsek durum ilerleyen günlerde yeniden değişme ihtimali de taşıyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir